Lifestyle

GNTM: Έξαλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με διαγωνιζόμενη – Την απέρριψε κι εκείνη έκλαψε (vid)

GNTM: Έξαλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με διαγωνιζόμενη –  Την απέρριψε κι εκείνη έκλαψε (vid)
GNTM: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσπαθούσε να μιλήσει, η διαγωνιζόμενη τη διέκοπτε κι η κριτής την... έστειλε σπίτι της.

GNTM: Ξεκίνησε το ριάλιτι μόδας, ξεκίνησαν και τα… διάφορα παράξενα που πάντα το συνοδεύουν. Με το “καλημέρα” είδαμε το έξαλλο πρόσωπο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία προσπαθούσε να κάνει κριτική σε μια διαγωνιζόμενη, εκείνη μιλούσε πολύ και τελικά πήγε… σπίτι της.

Η διαγωνιζόμενη μπήκε με ένα δυναμικό ταπεραμέντο στο πλατό του GNTM και μάλιστα απήγγειλε στους κριτές και ένα υπέροχο ποίημα. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν τόσο καλή για εκείνη, αφού δεν κατάφερε να περάσει στην επομένη δοκιμασία.

Η διαγωνιζόμενη είχε δύο “ναι” και ένα “όχι” κι εκείνη που θα έκρινε τη συνέχειά της ή μη στο GNTM θα ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ξεκίνησε λοιπόν να της κάνει την κριτική της, μέχρι που η κοπέλα τη διέκοψε για να πει την άποψή της.

Στην αρχή οι δυο τους είχαν έναν διάλογο σε ήπια μορφή, αλλά η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκνευρίστηκε, δεν το έκρυψε και της είπε πως η απάντησή της είναι “όχι”, προσθέτοντας πως έτσι κι αλλιώς είχε πάρει την απόφασή της.

Η διαγωνιζόμενη μιλώντας για την εμπειρία της είπε πως δεν είχε σκοπό σε καμία περίπτωση να συμβεί αυτό, ενώ στο τέλος δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα.

Δείτε τι συνέβη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments