Αθλητισμός

Λουίς Σκόλα: Δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στα νοκ – άουτ

Λουίς Σκόλα: Δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στα νοκ – άουτ
Ο Λουίς Σκόλα έγραψε ιστορία με «μυθική» εμφάνιση κόντρα στην Σερβία και με περισσότερους από 200 πόντους πέρασε στην δεύτερη θέση των σκόρερ στην ιστορία των νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Λουίς Σκόλα: Μπορεί να διανύει το 39ο έτος της ζωής, αλλά ο αρχηγός της Αργεντινής έγραψε ιστορία για ακόμα μία φορά πετυχαίνοντας 20 πόντους κόντρα στην Σερβία στην επική πρόκριση των Λατινοαμερικάνων στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 της Κίνας.

Ο Λουίς Σκόλα με τους πόντους που πέτυχε, πέρασε στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ που έχουν πετύχει τους περισσότερους πόντους στην ιστορία των νοκ-άουτ. Ο Σκόλα έφτασε τους 201 πόντους και πλέον βρίσκεται μόνο πίσω από τον πρωτοπόρο Χουάν Κάρλος Ναβάρο (213). Στο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Γαλλία–ΗΠΑ, ο ηγέτης της «αλμπισελέστε» θα έχει την ευκαιρία να προσπεράσει τον Ισπανό και να καταγράψει ακόμα μια πρωτιά.

Αποθέωσε Σκόλα ο Ερνάντεθ

Η Αργεντινή σόκαρε την Σερβία και επικρατώντας στο μεταξύ τους παιχνίδι με 97-87 έστειλε τους πλάβι… σπίτι τους. Ο Λουίς Σκόλα ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι εκπληκτικός και ο προπονητής του Σέρχιο Ερνάντεθ, τον αποθέωσε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό, το οποίο περιγράφει πλήρως την ψυχοσύνθεση του 39χρονου άσου.

Αναλυτικά όσα είπε: «Πριν από ένα χρόνο, ο Σκόλα με είδε μετά από παιχνίδι ή προπόνηση, δεν θυμάμαι καλά και είπε «Μπορούμε να πάμε στα ημιτελικά». Τον ρώτησα αν είναι σίγουρος για αυτό. Και επανέλαβε με βεβαιότητα πως ήταν. Αυτός είναι ο Σκόλα, αυτό περιγράφει πλήρως τι είναι ο Σκόλα».

Έστησαν «πάρτι» στα αποδυτήρια οι Αργεντινοί

Οι παίκτες της Αργεντινής έστησαν το δικό τους «πάρτι» στα αποδυτήρια της Ντονγκουάν μετά την μεγάλη πρόκριση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments