Αθλητισμός

Μάριο Μπράνκο: Δεν έγινε δεκτή η παραίτησή του

Μάριο Μπράνκο: Δεν έγινε δεκτή η παραίτησή του
Μάριο Μπράνκο: Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του και ο Πορτογάλος παραμένει στο πόστο του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Μάριο Μπράνκο: Ο Πορτογάλος είχε υποβάλει την παραίτηση του στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, την επομένη του αποκλεισμού από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, θεωρώντας τον εαυτό του υπεύθυνο για την κακή εικόνα που έδειξε ο Δικέφαλος του βορρά στις αναμετρήσεις με τους Σλοβάκους.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε στα χέρια του την παραίτηση του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή, ωστόσο δεν προέβη σε κάποια βιαστική κίνηση και χρειάστηκε λίγο χρόνο για να αποφασίσει αν θα συνεχίσει με τον Μπράνκο στη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Ο μεγαλομέτοχος των νταμπλούχων Ελλάδας είχε αποχωρήσει μάλιστα από τη Θεσσαλονίκη και μέσα στις επόμενες μέρες θα έδινε την τελική απάντηση στον Μπράνκο. Έκτοτε τα ΜΜΕ πήραν φωτιά σχετικά με το μέλλον του Πορτογάλου, αφού θεωρούνταν «τελειωμένος» παρά το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν είχε δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

Τα ονόματα που ακούστηκαν για να αντικαταστήσουν τον Μπράνκο ήταν αρκετά, όμως τελικά υπήρξε ανατροπή δεδομένων και ο Σαββίδης αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του, με τον Πορτογάλο να συνεχίζει κανονικά στο πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Στη σύσκεψη που έγινε χθες στον Δικέφαλο του βορρά, μέσω skype ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε ότι ο Μπράνκο παραμένει, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «σε μια αποτυχία δεν μπορεί ποτέ να φταίει μόνο ένα πρόσωπο, αλλά η ευθύνη είναι συλλογική και αντανακλά σε όλους». Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θεωρεί ότι τόσο η διοίκηση όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει το ίδιο μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό και γι αυτό δεν πιστεύει ότι ο υπαίτιος είναι ο Πορτογάλος, ο οποίος παραμένει στο πόστο του.

Στο τραπέζι η μονιμοποίησή του PAOK TV και ο διάδοχος του Κυριάκου

Πέρα από το θέμα του Μάριο Μπράνκο, στη σύσκεψη συζητήθηκε και το θέμα της μονιμοποίησης του PAOK TV προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες αλλαγές που απαιτούνται αλλά και να ανακοινωθούν τα πακέτα μέχρι το τέλος της σεζόν. Επί τάπητος τέθηκε και το θέμα του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Κυριάκου Κυριάκου. Όλα δείχνουν πως θα σημειωθούν εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας και στο εν λόγω ζήτημα…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments