Πολιτισμός

Tool: Μαθητής πήρε άδεια για να πάει σε συναυλία τους

Tool: Μαθητής πήρε άδεια για να πάει σε συναυλία τους
Tool: Ένας 12χρονος μαθητής εξασφάλισε ειδική άδεια προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το αγαπημένο του συγκρότημα.

Tool: Ένας Αμερικανός δάσκαλος έγινε αποδέκτης εγκωμίων από θαυμαστές των Tool, επειδή επέτρεψε σε μαθητή να χάσει μάθημα, ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει συναυλία του συγκροτήματος. Σε ανάρτηση στο Reddit των Tool, ο πατέρας του 12χρονου μαθητή, εξήγησε πως η σύζυγός του έγραψε επιστολή στον δάσκαλο τού γιου τους και ρώτησε αν ο νεαρός θαυμαστής μπορούσε να δει το συγκρότημα στο Χιούστον τον επόμενο μήνα.

“Η σύζυγός μου έστειλε email στον διευθυντή ορχήστρας του σχολείου για να βεβαιωθεί ότι δεν θα χάσει πρόβα την επόμενη μέρα” εξήγησε.Με τη συναυλία που θεωρείται μουσική επιμόρφωση από μόνη της, ο δάσκαλος ήταν πολύ πρόθυμος να του επιτρέψει να λείψει από το μάθημα, σύμφωνα με το NME. “Αν πρόκειται για τους TOOL είναι ένας καλός λόγος να το χάσει”, απάντησε ο δάσκαλος. “Η μόνη αντίδρασή μου, πάρτε με μαζί σας!” έγραψε.

Ο δάσκαλος πρόσθεσε: «Ζηλεύω πολύ που θα έχει αυτή την ευκαιρία και δεν θα τον τιμωρήσω για το γεγονός ότι θα απουσιάσει για τους TOOL”. Η περιοδεία της αμερικανικής ροκ μπάντας διοργανώνεται μετά την κυκλοφορία του “Fear Inoculum” την περασμένη εβδομάδα, του πρώτου άλμπουμ τους μετά από 13 χρόνια.

Tool: Ποια είναι η σπουδαία Αμερικανική μπάντα

Οι Tool είναι αμερικανικό ροκ συγκρότημα από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, το οποίο δημιουργήθηκε το 1989 και αποτελείται από τους Maynard James Keenan (φωνητικά), Adam Jones (κιθάρα), Danny Carey (τύμπανα) και Justin Chancellor (μπάσο). Η μουσική τους χαρακτηρίζεται ως progressive rock, art rock και alternative metal από τους περισσότερους αλλά γενικά είναι δύσκολο να καταταγούν σε μια μόνο κατηγορία μουσικής. Οι πωλήσεις τους μόνο στις Η.Π.Α. έχουν φτάσει τα 9,25 εκατομμύρια δίσκους.

Οι Tool ξεχωρίζουν για τα μοναδικά οπτικά εφέ (όπως στο άλμπουμ 10,000 days με το καταπληκτικό τρισδιάστατο εφέ) αλλά και γενικότερα για την αρκετά ξεχωριστή μουσική τους η οποία βασίζεται περισσότερο στο ρυθμικό κομμάτι παρά στη μελωδία. Αξίζει επίσης να αναφερθεί και το στιχουργικό κομμάτι της μουσικής τους στο οποίο υπάρχουν πολλές αναφορές στον σύγχρονο τρόπο ζωής, στην πολιτική, στην εξέλιξη του ατόμου, στις ανθρώπινες σχέσεις και γενικότερα σε όποια κατάσταση αποχαυνώνει τον άνθρωπο σήμερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments