Ελλάδα

Εξάρχεια: Έντεκα προσαγωγές από τη Δίωξη – Κατασχέθηκε σακούλα με 256 πακέτα τσιγάρα

Εξάρχεια: Έντεκα προσαγωγές από τη Δίωξη – Κατασχέθηκε σακούλα με 256 πακέτα τσιγάρα
Εξάρχεια: H σημερινή επιχείρηση της Δίωξης περιελάμβανε 11 προσαγωγές αλλά και κατάσχεση σακούλας η οποία περιείχε εκατοντάδες πακέτα τσιγάρων.

Εξάρχεια: Σε 11 προσαγωγές 10 αλλοδαπών και ενός Έλληνα προχώρησε η υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, σε μια ακόμη δράση που πραγματοποίησε με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε, στην πλατεία Εξαρχείων, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών. Παράλληλα, σε πεζοδρόμιο της πλατείας Εξαρχείων, βρέθηκε και κατασχέθηκε σακούλα, η οποία περιείχε 256 πακέτα τσιγάρα και 4 συσκευασίες καπνού. Για τον εντοπισμό των δραστών διενεργείται προανάκριση.

Αυτή ήταν η δεύτερη επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή, καθώς πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Κυριακή, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές, σε ειδική δράση για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, που πραγματοποίησε το μεσημέρι της 8ης Σεπτεμβρίου στην πλατεία Εξαρχείων. Σημειώνεται, ότι από τους προσαχθέντες οι έξι είναι αλλοδαποί και οι δύο Έλληνες.

Παράλληλα, σε πεζοδρόμιο της πλατείας Εξαρχείων, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 53 γραμμαρίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments