Lifestyle

Μουντομπάσκετ 2019: Η Βραζιλιάνα που έκλεψε τις εντύπωσες

Μουντομπάσκετ 2019: Η Βραζιλιάνα που έκλεψε τις εντύπωσες
Μουντομπάσκετ 2019:Μια Βραζιλιανά φίλαθλος έχει καταφέρει να γίνει η...ατραξιόν της διοργάνωσης.

Μουντομπάσκετ 2019: Η Βραζιλία κατάφερε να παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο στο Παγκόσμιο που γίνεται αυτές τις μέρες στην Κίνα. Κόντρα στις προβλέψεις η χώρα της Λατινικής Αμερικής πέρασε σαν πρώτη τον όμιλο, αλλά έμεινε εκτός 8άδας. Μπορεί όλοι να αναγνώρισαν την προσπάθεια στων διεθνών, ωστόσο αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν μια Βραζιλιάνα φίλαθλος.

Στο παιχνίδι κόντρα στην Αμερική ο σκηνοθέτης της έκανε κοντινό πλάνο και εκείνη άρχισε να λικνίζεται με το στενό φόρεμα της να αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της. Ακόμη και ο τηλεσχολιαστής, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον θρύλο της Αυστραλίας, Άντριου Γκέιζ (αγωνίστηκε και στον Απόλλωνα Πατρών τη δεκαετία του 1990), έχασε τα λόγια του. Μόλις αντίκρισε το θέαμα, έμεινε βουβός για λίγο.

Εκείνη τη στιγμή, ο Άντριου Γκέιζ, τρίτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντομπάσκετ, και με το σκορ στο ματς των ΗΠΑ με τη Βραζιλία να βρίσκεται στο 83-79, ξεκίνησε να εκφράζει τις σκέψεις του για την εξέλιξη και το επικείμενο φινάλε της αναμέτρησης. Και πως όλα είναι στο νήμα για τη Βραζιλία. Κάπου εκεί ο (Κινέζος) σκηνοθέτης είδε την εξέδρα. Εντόπισε τη Βραζιλιάνα και τότε όλοι έχασαν την λαλιά τους. Φυσικά η εντυπωσιακή φίλαθλος αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο.

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον χορό της Βραζιλιάνς καλλονής

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments