Lifestyle

Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα Ιεροσόλυμα

Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα Ιεροσόλυμα
Στο Ισραήλ είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό η Τζένιφερ Λόπεζ η οποία επισκέφθηκε και την Ιερουσαλείμ.

Στο Τελ Αβίβ βρέθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της. Η Λατίνα σταρ βρήκε χρόνο να επισκεφθεί τα Ιεροσόλυμα όπου προσκύνησε στον Πανάγιο Τάφο ενώ περπάτησε και στα στενά σοκάκια.

Εκεί την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του Pagenews.gr που την απαθανάτισε την ώρα που περπατούσε ανάμεσα στα μαγαζάκια, πίνοντας τον καφέ της και χαζεύοντας την πραμμάτεια των μικροπωλητών. Πίσω της ο αρραβωνιαστικός της Άλεξ Ροντρίγκεζ με τον οποίο πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

Και η αλήθεια είναι πως ο διάσημος πρώην παίκτης του μπέιζμπολ και η πασίγνωστη τραγουδίστρια και ηθοποιός, έχουν γίνει αχώριστοι και ο Άλεξ δείχνει πως στηρίζει την JLo σε κάθε της βήμα

Η εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια και παραγωγός αλλά και επιχειρηματίας – δημιουργός της δικής σειράς ρούχων και αρωμάτων. Η δυναμική Αμερικανίδα με καταγωγή από το Πούερτο Ρίκο μεγάλωσε στο Μπρονξ και έκανε διάφορες δουλειές προκειμένου να μπορεί να πληρώνει τα μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας που παρακολουθούσε μικρή.

Σήμερα, η 50χρονη Τζένιφερ Λόπεζ διανύει μια περίοδο απόλυτης ευτυχίας στο πλευρό του συντρόφου της και των παιδιών της. Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν σταματά να εργάζεται, να χορεύει, δηλαδή, και να τραγουδά. Και δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να κάνει η πολυτάλαντη Τζένιφερ Λόπεζ. Το νέο της επίτευγμα είναι ένα χορευτικό στο οποίο έχει περιλάβει όλα τα επικά χορευτικά στην ιστορία της μουσικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments