Αθλητισμός

Αβράαμ Παπαδόπουλος: Σκέφτεται τη χρησιμοποίησή του ο Μαρτίνς

Αβράαμ Παπαδόπουλος: Σκέφτεται τη χρησιμοποίησή του ο Μαρτίνς
Αβράαμ Παπαδόπουλος: Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να επιλέξει τον έμπειρο αμυντικό.

Αβράαμ Παπαδόπουλος: Ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο για την τρίτη αγωνιστική της Super League. Κίνηση που έχει εξήγηση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Sportday“. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα γράφονται, ο Αβράαμ Παπαδόπουλος γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα και μπορεί να τις μεταφέρει στους συμπαίκτες του. Είναι μία λεπτομέρεια που παίζει ρόλο. Σταδιακά πάντως ο Πορτογάλος θα αρχίσει να ρίχνει στα βαθιά και τον Μάρκοβιτς. Έστω και αν ο Σέρβος προορίζεται για την απαλλαγή του Σισέ, που έλεγαν στον στρατό.

Γκέτεμποργκ για Βοΐλη

Αρκετή… πέραση έχει ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Sportime», η Γκέτεμποργκ από τη Σουηδία έχει βάλει… στο μάτι τον νεαρό επιθετικό των «ερυθρολεύκων», που σημειώνει καλή παρουσία τόσο στην ομάδα όσο και στην Εθνική.

Ο σύλλογος έχει συγκεντρώσει θετικά λόγια για τον παίκτη και παρακολουθεί την περίπτωσή του πια αρκετά στενά. Άνθρωπος της Γκέτεμποργκ, μάλιστα, θα βρεθεί στο Περιστέρι την Τετάρτη (18/9), για να παρακολουθήσει τον Βοΐλη στον αγώνα των Πειραιωτών με την Τότεναμ για το Youth League. Κρίνοντας εκ του σύνεγγυς, θα μπορέσει και η ομάδα να αποφασίσει, αν θα συνεχίσει να «τσεκάρει» τον παίκτη με προοπτική κίνησης για την απόκτησή του στο μέλλον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments