Αθλητισμός

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Προσπάθεια αφύπνισης του Σέρβου από τον Νίκο Κωστένογλου

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Προσπάθεια αφύπνισης του Σέρβου από τον Νίκο Κωστένογλου
Νέναντ Κρίστιτσιτς: Ο Νίκος Κωστένογλου πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του Σέρβου και θα του δώσει ευκαιρίες το επόμενο διάστημα.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Ο Σέρβος μέσος δεν διανύει την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του. Ο Σέρβος μέσος είναι ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες της ΑΕΚ. Αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο Νίκος Κωστένογλου πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του ποδοσφαιριστή. Έχοντας και τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων στα χέρια του πλέον, θα ακολουθήσει συγκεκριμένη στρατηγική για να τον επαναφέρει στην κατάσταση που ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν πέρυσι τέτοιο καιρό, όταν πραγματοποιούσε σπουδαίες εμφανίσεις στο Champions League με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Έλληνας τεχνικός συζήτησε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον διεθνή Σέρβο άσο προκειμένου να ακούσει τους όποιους προβληματισμούς του και μαζί να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την εξαιρετικά άσχημη παρουσία των τελευταίων μηνών. Δεδομένα ο Κρίστιτσιτς θα πάρει ευκαιρίες από τον Νίκο Κωστένογλου. Αν τις αρπάξει τότε και οι δύο πλευρές θα βγουν κερδισμένες. Αν όμως συνεχίσουν οι χαμηλές “πτήσεις, η ΑΕΚ αναμένεται να αναζητήσει ομάδα για να πουλήσει τον Σέρβο.

ΑΕΚ: Περιμένει νέο συμβόλαιο ο Χουλτ

Ο Νίκλας Χουλτ είναι από τα βασικά στελέχη την ομάδας της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και έχει συνδράμει τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στις αξιόλογες πορείες στην Ευρώπη. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2020 και προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια κουβέντα για ανανέωση του, με τον Ίλια Ίβιτς να είναι αυτός που θα αναλάβει να ξεκινήσει τις επαφές για τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το επόμενο καλοκαίρι.

Τυπικά ο Χουλτ μπορεί από τον Ιανουάριο να συζητήσει με οποιονδήποτε σύλλογο επιθυμεί για το μέλλον του, καθώς θα είναι ελεύθερος. Όμως περιμένει την κίνηση της ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο, με τον Σουηδό να θέλει να παραμείνει στην ομάδα για αρκετά χρόνια ακόμα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Χουλτ θα έχει επαφές με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης για το μέλλον του και πιθανότατα να συζητήσουν και για τα οικονομικά δεδομένα του νέου συμβολαίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments