Ελλάδα

Τροχαίο Αιγάλεω: Φορτηγό συγκρούστηκε με λεωφορείο στην Πέτρου Ράλλη

Τροχαίο Αιγάλεω: Φορτηγό συγκρούστηκε με λεωφορείο στην Πέτρου Ράλλη
Τροχαίο Αιγάλεω: Ένα ημιφορτηγό συγκρούστηκε σήμερα (13/9) τα ξημερώματα με λεωφορείο στην Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Νίκαια.

Τροχαίο Αιγάλεω: Σύγκρουση ημιφορτηγού με λεωφορείο σημειώθηκε σήμερα (13/9) τα ξημερώματα στην Πέτρου Ράλλη, στη συμβολή της με τη λεωφόρο Κηφισού, στο Αιγάλεω. Ευτυχώς από τη σύγκρουση δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί με μόνο τον οδηγό του φορτηγού να τραυματίζεται ελαφρά και να μεταφέρεται για προληπτικούς λόγου σε νοσοκομείο. Ο τραυματισμένος άνδρας απεγκλωβίστηκε από το φορτηγό με τη βοήθεια της πυροσβεστικής. Πιο συγκεκριμένα, στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και έβγαλαν τον τραυματισμένο οδηγό από το όχημα.

Το λεωφορείο ήταν άδειο από επιβάτες, καθώς είχε μόλις αναχωρήσει από το αμαξοστάσιο. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ΣΚΑΙ, ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχό του λόγω των φθαρμένων ελαστικών του οχήματος. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως λόγω του ατυχήματος, η στροφή της Πέτρου Ράλλη προς τη λεωφόρο Κηφισού δεν έχει ακόμα αποδοθεί στην κυκλοφορία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments