Αθλητισμός

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2-3

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2-3
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3: Σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις, η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα κατάφερε να καταβάλλει την αντίσταση των γηπεδούχων, παίρνοντας τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2-3: Το γκολ του Κρέσπο στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Άμπελ Φερέιρα, η οποία τα βρήκε… πολύ δύσκολα στο Περιστέρι, κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Ο «δικέφαλος» του βορρά είχε προηγηθεί με 2-0, οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν με τον Απόστολο Βέλλιο, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς, προτού έρθει η σωτήρια, για τον ΠΑΟΚ, φάση με τον Κρέσπο. Τόσο ο Ατρόμητος, όσο και ο ΠΑΟΚ (σε μικρότερη κλίμακα) έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Το σκορ άνοιξε στο 17ο λεπτό για τον ΠΑΟΚ, όταν μετά από γύρισμα και κόντρα της μπάλας σε Ρισβάνη και Θεοδωράκη, ο Άκπομ με άνεση έκανε το 1-0. Λίγο αργότερα, στο 22ο λεπτό, το πολύ ωραίο σουτ του Λέο Μάτος έδωσε στον ΠΑΟΚ προβάδισμα δύο τερμάτων και όλα έδειχναν να… παίρνουν τον δρόμο τους.

Ο Ατρόμητος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Μάντσον πέρασε στον Μανούσο, ο βοηθός Καλύβας υπέδειξε εντελώς λανθασμένα οφσάιντ, ο επιθετικός του Ατρόμητου συνέχισε κι έκανε την σέντρα για το κεφάλι του Βέλλιου ο οποίος μείωσε σε 1-2. Στο 52′, ο Ρόσα έκλεψε τη μπάλα από τον Εσίτι, πάσαρε στον Βέλλιο και εκείνος πρόλαβε τον Πασχαλάκη, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Τέλος, στο 91′ ο Μίσιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Κρέσπο πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-3, δίνοντας τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Θεοδωράκης, Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης (89′ Ουγκράι), Καχίλα (75′ Μπαένα), Μανούσος (80′ Ενσικουλού), Ρόσα, Βέλλιος

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι (60′ Ελ Καντουρί), Μίσιτς, Λημνιός, Μπίσεσβαρ (60′ Ζαμπά), Πέλκας (79′ Σβιντέρσκι), Ακπόμ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments