Αθλητισμός

Δημήτρης Μάνος: Συνέχισε από εκεί που το άφησε ο 24χρονος

Δημήτρης Μάνος: Συνέχισε από εκεί που το άφησε ο 24χρονος
Δημήτρης Μάνος: Σε φόρμα ο 24χρονος επιθετικός του ΟΦΗ.

Δημήτρης Μάνος: Πολύ καλά έχει μπει στο νέο πρωτάθλημα ο 24χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον ΟΦΗ. Πριν από δύο εβδομάδες, στην αναμέτρηση για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, o Μάνος έγινε ο… δήμιος του Παναθηναϊκού, σκοράροντας δύο φορές στο ΟΑΚΑ στη νίκη με 3-1 επί της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Σήμερα, ο Μάνος… ξαναχτύπησε, πετυχαίνοντας ακόμη ένα γκολ στη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναιτωλικού στο “Γεντί Κουλέ” με 3-1. Ο 24χρονος φορ σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, η οποία αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 29ο λεπτό, λόγω αποβολής του Μπιάι στο 29ο λεπτό.

Το σκορ άνοιξε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης στο 54ο λεπτό, με τον Μάνο να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του στο 61ο λεπτό. Οι Αγρινιώτες ξαναμπήκαν στο ματς, σκοράροντας με τον Βλαντ Μοράρ στο 69′, αλλά ο Τσιλιανίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο σημερινό ματς, σφράγισε τη νίκη για τους Κρητικούς (85′).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (34′ Μπράουν), Νέιρα, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Ναμπί (81′ Σακόρ), Σεμέδο, Μάνος (88′ Φιγκερέιδο).

Παναιτωλικός: Κνετ (79′ Γιαννακόπουλος), Σανιά, Μαλή, Γιοβάνοβιτς, Λουτσιάνο, Ντάλσιο, Λουσέρο, Ντίαζ, Μιμίτο, Ντουάρτε (60′ Μοράρ), Μπαϊροβιτς (46′ Αριγίμπι).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments