Αθλητισμός

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ 3-1

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ 3-1
Λίβερπουλ - Νιούκαστλ 3-1: Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά δεν... μάσησε. Με τον Σαντιό Μανέ on fire, η ομάδα του Κλοπ πήρε ακόμη μια νίκη, την πέμπτη συνεχόμενη, προχωρώντας ακάθεκτη στην κορυφή της Premier League.

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ 3-1: Η “αρμάδα” του Κλοπ επιβεβαίωσε πως φέτος θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στην κορυφή της Premier League. Κάτι που έχει φανεί άλλωστε από το ξεκίνημα της σεζόν, με τους “κόκκινους” να μετρούν πλέον 5 νίκες σε 5 αγωνιστικές, έπειτα από το 3-1 επί της Νιούκαστλ στο Άνφιλντ. Παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να “παγώσουν” προσωρινά τους παίκτες του Κλοπ, οι λύσεις υπήρχαν και οι απαντήσεις δόθηκαν, με το τελικό σκορ να αντικατοπτρίζει την καλή εικόνα που έδειξαν οι νικητές.

Στο 7ο λεπτό, ο Βίλεμς έβαλε μπροστά τη Νιούκαστλ και έφερε μια κάποια… νευρικότητα στις τάξεις των γηπεδούχων. Όλα άρχισαν να πηγαίνουν καλύτερα, με τον Σαντιό Μανέ να “χτυπά” δύο φορές, στο 28ο και στο 40ο λεπτό, ανατρέποντας πλήρως το σκηνικό. Στο δεύτερο μέρος, το γκολ του Μο Σαλάχ (72′) σφράγισε ουσιαστικά τη νίκη για τη Λίβερπουλ, η οποία συνεχίζει με τα φρένα… σπασμένα!

Πλέον, οι Reds έχουν μπροστά τους ένα πολύ δυνατό ντέρμπι, καθώς την επόμενη Κυριακή (22/9) θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσουν την Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ, η οποία μπορεί μεν να μη θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του παρελθόντος, αλλά φυσικά και παραμένει υπολογίσιμη δύναμη.

Λίβερπουλ: Αντριάν, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ (85′ Σακίρι), Τσάμπερλεϊν (75′ Μίλνερ), Μανέ, Σαλάχ, Οριγκί (37′ Οριγκί)

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Κραφτ (67′ Μανκίγιο), Σαρ (80′ Φερνάντες), Λασέλ, Ντουμέτ, Βίλεμς, Χέιντεν, Σέλβεϊ, Ατσού, Αλμιρόν (67′ Μούτο), Ζοέλιντον

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments