Αθλητισμός

Premier League: Ζορίστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Premier League: Ζορίστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Με το ζόρι αλλά και αρκετό άγχος, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" κατέβαλαν την αντίσταση της Λέστερ.

Premier League: Δεν πέρασε και εύκολο απόγευμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λέστερ, ωστόσο κατάφερε να βρει τον τρόπο ώστε να φτάσει προς την πολυπόθητη νίκη (1-0).

Mε πολλές απουσίες παρουσιάστηκε η Γιουνάιτεντ κόντρα στην αήττητη Λέστερ, ωστόσο οι διαδοχικές γκέλες έκαναν το παιχνίδι αρκετά κομβικό. Σε μια πολύ δύσκολη φάση στο 6ο λεπτό, η Γιουνάιτεντ κέρδισε πέναλτι. Ο Σογιουντσού ανέτρεψε τον Ράσφορντ, ο νεαρός φορ ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το 1-0! Ο ρυθμός έπεσε, η Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να δημιουργήσει και στόχος της ήταν να κόψει και την αντίπαλο στη μέση.

Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε, οι φιλοξενούμενοι είχαν σωστή κυκλοφορία, αλλά όχι εμπνεύσεις για κάτι καλύτερο. Μάλιστα, ο Σμάιχελ ήταν αυτός που κράτησε με την επέμβασή του στο 51′ (σε σουτ του Μάτα) την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι. H Γιουνάιτεντ πλησίασε σε δεύτερο τέρμα στο 83′ από στημένη φάση, αλλά η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ράσφορντ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Μπισάκα, Μάτα (70′ Τσονγκ), Μάτιτς (67′ Φρεντ), Περέιρα, Τζέιμς (90′ Τουανζέμπε), ΜακΤομινέι, Ράσφορντ

Λέστερ: Σμάιχελ, Εβανς, Περέιρα, Σογιουντσού, Τσίλγουελ, Τίλεμαν, Ν’Ντιντί, Γκρέι (68′ Μπαρνς), Μάντισον, Τσαντούρι (57′ Πέρεθ), Βάρντι

Νωρίτερα, η Λίβερπουλ ανέτρεψε το σκηνικό κόντρα στη Νιούκαστλ. 

Παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «παγώσουν» προσωρινά τους παίκτες του Κλοπ, οι λύσεις υπήρχαν και οι απαντήσεις δόθηκαν, με το τελικό σκορ να αντικατοπτρίζει την καλή εικόνα που έδειξαν οι νικητές.

Στο 7ο λεπτό, ο Βίλεμς έβαλε μπροστά τη Νιούκαστλ και έφερε μια κάποια… νευρικότητα στις τάξεις των γηπεδούχων. Όλα άρχισαν να πηγαίνουν καλύτερα, με τον Σαντιό Μανέ να «χτυπά» δύο φορές, στο 28ο και στο 40ο λεπτό, ανατρέποντας πλήρως το σκηνικό. Στο δεύτερο μέρος, το γκολ του Μο Σαλάχ (72′) σφράγισε ουσιαστικά τη νίκη για τη Λίβερπουλ, η οποία συνεχίζει με τα φρένα… σπασμένα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments