Ελλάδα

Φωτιά τώρα στην Κεφαλονιά

Φωτιά τώρα στην Κεφαλονιά
Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Λουρδάτα στην Κεφαλονιά.

Φωτιά τώρα: Συναγερμός για την πυροσβεστική στην Κεφαλονιά. Το πρωί του Σαββάτου (14/9) ξέσπασε πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Λουρδάτα. Στη σημείο βρίσκονται αυτή τη στιγμή 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 4 πυροσβέστες,1 Ε/Π και 2 Α/Φ.

Η ενημέρωση της πυροσβεστικής

Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr ο κόσμος έχει βγει στους δρόμους χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν αυτό έγινε με εντολή της πυροσβεστικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή υπάρχουν αρκετοί τουρίστες καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο τουριστικά σημεία της Κεφαλονιάς.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

Για προληπτικούς λόγους, αποφασίστηκε η εκκένωση των τουριστικών καταλυμάτων. Οι τουρίστες ενημερώθηκαν, μάζεψαν τα πράγματά τους και τους παρέλαβαν λεωφορεία, προκειμένου να τους μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο. Πάντως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kefaloniapress, κάποιοι δεν θέλησαν να φύγουν.

Η νεότερη πληροφόρηση από την πυροσβεστική αναφέρει ότι οι δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν ενισχυθεί. Αυτή την ώρα στο σημείο επιχειρούν 42 πυροσβέστες,12 οχήματα & 1 Ε/Π. Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις: 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 6 πυροσβέστες. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές και οχήματα ΟΤΑ και Περιφέρεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments