Video

Τάκης Σπυριδάκης: Αυτές είναι οι διαφημίσεις που άφησαν εποχή

Τάκης Σπυριδάκης: Αυτές είναι οι διαφημίσεις που άφησαν εποχή
Τάκης Σπυριδάκης: Ο αγαπημένος ηθοποιός συμμετείχε σε μερικές από τις καλύτερες διαφημίσεις στην Ελληνική τηλεόραση.

Τάκης Σπυριδάκης: Ο Τάκης Σπυριδάκης ήταν ένας ηθοποιός με πολλές συμμετοχές σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Έγινε γνωστός από τις ταινίες Γλυκιά συμμορία και Λούφα και Παραλλαγή, ενώ εμφανίστηκε σε πολλές σειρές. Μάλιστα, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον “Δούρειο ίππο” του ΑΝΤ1 παίζοντας τον ντράμερ και ιδρυτή της ομώνυμης ροκ μπάντας. Ο γνωστός ηθοποιός κατάφερε να κερδίσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Σπυριδάκης έγινε κεντρικό πρόσωπο σε μια σειρά από διαφημίσεις της Wind. Σε αυτές έκανε τον πρόεδρο μιας ομάδας που έβρισκε τρόπο να βρίσκεται στο επίκεντρο. Αρχικά μάζεψε έναν μετανάστη και τον παρουσίασε σαν αστέρι της ομάδας. Στη συνέχεια έκανε παρεμβάσεις στον προπονητή, ενώ τα καμώματα του “αγαπούλα” τον έστειλαν πίσω από τα κάγκελα. Σε μια από τις συνεντεύξεις που έδωσε πριν πεθάνει είχε τονίσει ότι δεν είχε καμία σχέση με την περσόνα που υποδύθηκε.

Του άρεσε να ασχολείται με τα υδραυλικά, με τον κήπο του, με το ψάρεμα, ενώ ποτέ δεν είχε μεγάλες φιλοδοξίες για πλούτη και απάτες. Όσο για το ποδόσφαιρο, αν και υποστηρίζει ανοιχτά τον Ολυμπιακό, δηλώνει φανερά δυσαρεστημένος με τις «παράγκες» και την εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου, την οποία σατιρίζει η γνωστή διαφήμιση. Ο ίδιος πιστεύει ότι το πρότυπο του «λαμόγιου» κυριαρχεί στην Ελλάδα και αυτό ακριβώς είναι που έκανε τον πρόεδρο της διαφήμισης τόσο αγαπητό στο κοινό. Όπως λέει χαρακτηριστικά, ο «αγαπούλας» προβάλει το δικό του άχρηστο πρότυπο και ο κόσμος από κάτω χειροκροτά αποχαυνωμένος.

Τέλος ο ηθοποιός μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν και την επι ματαίω αναζήτηση για δουλειά μετά την συμμετοχή του στη πολυβραβευμένη ταινία «Γλυκειά Συμμορία» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι υπήρξε μία περίοδος στη ζωή του που ήταν «φτωχότερος κι από τον Πίου» .

Δείτε το βίντεο με τις διαφημίσεις που έγραψαν ιστορία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments