Αθλητισμός

ΑΕΚ – Λαμία 2-0

ΑΕΚ – Λαμία 2-0
ΑΕΚ - Λαμία: Το αυτογκόλ του Πλιάτσικα και το γκολ του Βράνιες έδωσαν στην ομάδα του Κωστένογλου την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

ΑΕΚ – Λαμία 2-0: Με δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου (το ένα αυτογκόλ), η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έκανε τη δουλειά της στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας της Λαμίας. Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η “Ένωση”, η οποία πήρε παράλληλα το πρώτο της “τρίποντο” στην έδρα της.

Η ΑΕΚ δείχνει να ξεπερνά το κακό ξεκίνημα που έγινε επί Καρντόσο και με τον Νίκο Κωστένογλου στο τιμόνι της, μπορεί κάλλιστα να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες. Επί των ημερών Κωστένογλου, η ομάδα έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες (μία στην Ευρώπη επί της Τράμπζονσπορ και δύο στο πρωτάθλημα) ανεβάζοντας τη βαθμολογική της θέση.

Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το γκολ που αναζητούσε από τα πρώτα λεπτά, μέσω της… παρέμβασης του Πλιάτσικα. Ο Λιβάγια ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Πλιάτσικα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 στο 37ο λεπτό. Το 2-0, ήρθε λίγα λεπτά αργότερα και… επικυρώθηκε μέσω του VAR. Ο Βράνιες έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση φάουλ, με το γκολ να ακυρώνεται αρχικά ω; οφσάιντ. Ωστόσο ο ρέφερι έκανε χρήση του VAR και μέτρησε κανονικά το τέρμα, με την ΑΕΚ να κάνει έτσι το 2-0 πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, καθαρίζοντας το ματς.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Βράνιες, Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς (76’ Γαλανόπουλος), Ζεράλδες (71’ Βέρντε), Λιβάγια, Αλμπάνης (63’ Κλωναρίδης), Γιακουμάκης

Λαμία: Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βύντρα, Σάλιακας, Δημούτσος (85’ Μπουλούλης), Μπεχαράνο (36’ Βασιλόγιαννης), Σκόνδρας, Βάντερσον, Ρόμανιτς (65’ Τουράμ), Καραμάνος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments