Αθλητισμός

Άρης – Παναθηναϊκός 4-0

Άρης – Παναθηναϊκός 4-0
Άρης - Παναθηναϊκός: Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το ματς στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να "σκορπίζει" τον "καταθλιπτικό" Παναθηναϊκό. Φετφατζίδης, Βέλεθ, Ντιγκινί και Ιντέγε τα γκολ για τον Άρη.

Άρης – Παναθηναϊκός 4-0: Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το ματς στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να “σκορπίζει” τον “καταθλιπτικό” Παναθηναϊκό. Φετφατζίδης, Βέλεθ, Ντιγκινί και Ιντέγε τα γκολ για τον Άρη. Η ομάδα του Απόστολου Τερζή κατάφερε, μάλιστα, να ανοίξει το σκορ στο 20ο λεπτό, με τον Γιάννη Φετφατζιδη. Ο Έλληνας επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Ζαχίντ που ουσιαστικά του έδωσε.. ασίστ και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Διούδη, βάζοντας φωτιά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλο του και επισφράγισε την ανωτερότητα του και με ενα δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Και πάλι με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Φετφατζίδη που στο 44′ έκανε μια καταπληκτική ατομική ενέργεια και πέρασε κάθετη πάσα στον Βέλεθ, που μπήκε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Διούδη.

Η ομάδα του Απόστολου Τερζή, μάλιστα, πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Γιάννη Φετφατζιδη να έχει και πάλι συμμετοχή. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε πολύ όμορφη ατομική ενέργεια και σέρβιρε στον Ντιγκινί ενα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του, στο 54′. Το Κλεάνθης Βικελίδης πήρε φωτιά με τους οπαδούς του Άρη να πανηγυρίζουν έξαλλα το τρίτο γκολ της ομάδας τους.

Ο Άρης ήταν ασταμάτητος και πέτυχε και τέταρτο γκολ, με τον Μπράουν Ιντέγε να ανοίγει λογαριασμό στο 64ο λεπτό. Ο Νιγηριανός επιθετικός έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή, μετά απο γύρισμα του Ντιγκινί και με όμορφη ενέργεια την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Διούδη. Ο Ιντέγε, μάλιστα, για να πανηγυρίσει πήρε τη μηχανή ενός φωτογράφου και έβγαλε φωτογραφίες τον κόσμο.

Άρης (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ (83’ Δεληζήσης), Ρόουζ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (73’ Μανσίνι), Γκάμα (63’ Λάρσον), Ντιγκινί, Ιντέγε.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα (69’ Περέα), Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (46’ Κολοβός), Πούγγουρας, Δώνης, Ζαχίντ (59’ Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μακέντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments