Αθλητισμός

ΟΦΗ: Ξεκινάει συνεργασία με την Πόρτο

ΟΦΗ: Ξεκινάει συνεργασία με την Πόρτο
ΟΦΗ: Οι άνθρωποι της Κρητικής ομάδας θα συναντηθούν με τους ανθρώπους της Πόρτο για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

ΟΦΗ: Τα τελευταία δυο χρόνια οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν κάνει μεγάλα άλματα για να μπορέσει να αλλάξει στάτους ο σύλλογος της Κρήτης. Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό οι Κρητικοί θέλουν να ανεβούν επίπεδο και στις συνεργασίες με άλλες ομάδες. Μάλιστα, βρίσκεται στα σκαριά μια μεγάλη συνεργασία με σπουδαίο σύλλογο από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα ο ΟΦΗ θα μιλήσει με τους ανθρώπους της Πόρτο.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμα του το Sportime. “Όπως όλα δείχνουν ο ΟΦΗ έχει έρθει… δυνατά και τίποτα δε φαίνεται ότι θα τον σταματήσει από το να γίνεται ακόμα καλύτερος, σε όλους τους τομείς.Έτσι από τη διοίκηση της ομάδας της Κρήτης, δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και κάνουν τα πάντα για να πετύχουν αυτό το στόχο τους, με κάθε τρόπο. Η ομάδα βγάζει υγεία, κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο και τα πράγματα αναμένεται να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο.

Όπως αναφέρει λοιπόν το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», αρχικά ήρθε η στελέχωση του scouting department και στη συνέχεια το τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη Nova.Ωστόσο, δε μένουν τα πράγματα εκεί, αφού υπάρχει ήδη στα σκαριά ταξίδι στην Πορτογαλία, προκειμένου να γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον ραντεβού με την Πόρτο.

Οι δύο σύλλογοι, θα έχουν συζητήσεις προκειμένου να υπάρξει κάποια συνεργασία, με αποτέλεσμα να επωφεληθούν, όσο καλύτερα γίνεται και οι δύο πλευρές. Το σίγουρο είναι πως ο ΟΦΗ, έχει μπει στη σωστή κατεύθυνση, με τους κατάλληλους ανθρώπους να τον οδηγούν προς την επιτυχία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments