Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έχει το μεγαλύτερο αήττητο σερί στο πρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Έχει το μεγαλύτερο αήττητο σερί στο πρωτάθλημα
Ολυμπιακός: Οι "ερυθρόλευκοι" διατηρούν εδώ και πολλές δεκαετίες το αήττητο ρεκόρ στη Super League.

Ολυμπιακός: Οι “ερυθρόλευκοι” είναι -με διαφορά- η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα, έχοντας τους περισσότερους τίτλους από κάθε άλλον σύλλογο. Παράλληλα, διατηρούν και το ρεκόρ των περισσότερων αγωνιστικών δίχως ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η συζήτηση για το εν λόγω ρεκόρ “φούντωσε” μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Με αυτό το “διπλό”, ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 38 διαδοχικά ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα και πέρασε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, αφήνοντας πίσω του τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι κατείχαν, μέχρι χθες τη δεύτερη θέση με 37 ματς, αλλά πλέον, υποχώρησαν στην τρίτη θέση.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε δεύτερος, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι πρώτος και έχει μεγάλη διαφορά από τους Θεσσαλονικείς. Αιτία; Η φοβερή επίδοση της ομάδας στο διάστημα μεταξύ του 1972 και του 1972. Οι ερυθρόλευκοι είχαν μείνει για 58 ματς μακριά από την ήττα, κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποφύγει να ηττηθεί για άλλα είκοσι ματς, ώστε να τους φτάσει.

Υπενθυμίζουμε, ότι στην τρέχουσα αγωνιστική, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 5-0 του Βόλου στο Φάληρο, ενώ ο ΠΑΟΚ πήρε αγχωτικό διπλό στο Περιστέρι, επικρατώντας με 3-2 του Ατρομήτου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments