Αθλητισμός

Παναγιώτης Γλύκος: Ψάχνει ομάδα στα 33 του

Παναγιώτης Γλύκος: Ψάχνει ομάδα στα 33 του
Παναγιώτης Γλύκος: Ο έμπειρος γκολκίπερ δεν έχει βρει ομάδα και παραμένει ανενεργός.

Παναγιώτης Γλύκος: Έχει περάσει η εποχή όπου ο άλλοτε διεθνής γκολκίπερ είχε χρόνο συμμετοχής και ομάδα για να παίξει ποδόσφαιρο. Ωστόσο, όλα άλλαξαν τα τελευταία χρόνια, με τον ΠΑΟΚ να προτιμά αρχικά τον Ροντρίγκο Ρέι και στη συνέχεια να βρίσκει “λαχείο” στην περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, που υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας ως εναλλακτική επιλογή και πήρε με την αξία του τα… γάντια του βασικού.

Το γεγονός αυτό δεν πτόησε τον Γλύκο, ο οποίος πέρσι έβλεπε ότι θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής μόνο εάν πήγαινε κάτι… στραβά με τον Πασχαλάκη ή εμφανιζόταν κάποιος τραυματισμός. Κάτι το οποίο δεν έγινε, με τον “Superman” του ΠΑΟΚ να ακολουθεί όλη την πορεία μέχρι το ντάμπλ. Κάπως έτσι, ο Παναγιώτης Γλύκος έμεινε στην άκρη και πλέον, ως ελεύθερος θα περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο, αναζητώντας ομάδα.

Ο Γλύκος είχε την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά η πρόταση της Ξάνθης δεν έγινε αποδεκτή από εκείνον. Κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του Sportime. Ο Έλληνας γκολκίπερ κάνει υπομονή και ελπίζει ότι στο επόμενο μεταγραφικό παράθυρο θα υπάρχει κάποια ομάδα η οποία θα κάνει πρόταση για εκείνον, την οποία, όπως όλα δείχνουν, θα αποδεχθεί διότι δεν τον “παίρνει” να καταγράψει κι άλλον χρόνο ως… ανενεργός.

Το μήνυμα του Ζαμπά

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα του Ατρόμητου. Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0, αλλά οι Περιστεριώτες κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Χρειάστηκε να μπουν δυο γκολ στο φινάλε (το ένα ακυρώθηκε από το VAR) για να μπορέσουν οι πρωταθλητές να πάρουν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Super League.

Το κλίμα στις τάξεις του «δικεφάλου του Βορά» είναι καλό μετά τη νίκη σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Ωστόσο ο Λέο Ζαμπά δεν περνάει και την καλύτερη φάση του. Η αλήθεια είναι πως στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς δεν δείχνει σε καλή κατάσταση κάτι που όπως φαίνεται τον έχει επηρεάσει ψυχολογικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments