Video

Απίθανη ατάκα Τσίπρα για Τσακαλώτο στην ομιλία του στη ΔΕΘ

Απίθανη ατάκα Τσίπρα για Τσακαλώτο στην ομιλία του στη ΔΕΘ
Το σχόλια του Αλέξη Τσίπρα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ προκάλεσαν τον ενθουσιασμό του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε χθες το απόγευμα την ομιλία του στη ΔΕΘ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανάπλαση της Τούμπας για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Σε εκείνο το σημείο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και χειροκρότησε έντονα των πρώην πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας είδε την αντίδραση του πρώην υπουργού οικονομικών και δεν έχασε την ευκαιρία να τον πειράξει.

«Είναι η πρώτη φορά κατά την ομιλία μου σήμερα που ο Τσακαλώτος χειροκροτεί. Πολύ έντονα, δεν ξέρω γιατί» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, με τα βλέμματα να στρέφονται προς τον πρώην υπουργό.Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι γνωστός για τα “ασπρόμαυρα” αισθήματα του. Μάλιστα, στο παρελθόν έχει βρεθεί πολλές φορές στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να παρακολουθήσει παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας.

Πριν από λίγες μέρες ο Τσακαλώτος είχε παραχωρήσει συνέντευξη, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ είναι σαν τον ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι σαν τον ΣΥΡΙΖΑ ο ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνει ότι υπάρχει θετική ενέργεια, πηγαίνει μπροστά και πού και πού θα πρέπει να γίνουν αναγκαίες οπισθοχωρήσεις προτού γίνει η ανασύνταξη και η δεύτερη και τρίτη επέλαση. Άρα, νομίζω, είναι σε κοινή πορεία», είχε τονίσει.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments