Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση ανήλικης

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση ανήλικης
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός έχει σημάνει στην πόλη για την εξαφάνιση της 16,5 ετών Μιράντας, που αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής.

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της πόλης  εξαιτίας της εξαφάνισης της 16,5 ετών κοπέλας τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από την Κυριακή. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 εξαφανίστηκε από την πόλη της Θεσσαλονίκης η Μιράντα Κ., 16,5 ετών.

Για την εν λόγω εξαφάνιση, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας όταν έλαβε τα απαραίτητα στοιχεία του παιδιού και άμεσα έθεσε σε εφαρμογή το amber alert. Η Μιράντα Κ. έχει ύψος 1,70 μ., έχει 60 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια και όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, μαύρη αμάνικη μπλούζα και λευκά πέδιλα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού καλεί οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τις υπηρεσίες του, όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments