Ελλάδα

Κρήτη: Αίσιο τέλος με την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή

Κρήτη: Αίσιο τέλος με την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή
Τέλος καλό, όλα καλά για τον 20χρονο φοιτητή που είχε εξαφανιστεί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τέλος η αγωνία για την Κρήτη. Ο 20χρονος φοιτητής που είχε εξαφανιστεί, βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του. Ο Κοσμάς Κακούρης είχε φύγει από το σπίτι του πεζός το βράδυ της Παρασκευής και για τις επόμενες 48 ώρες δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής. Οι δικοί του ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κρήτης κ.Λαουδάκη που μίλησε στο neakriti.gr: «αρχικά ένας κάτοικος της περιοχής υποστήριξε ότι άκουσε κάτι σαν φωνές ή κλάματα σε μια αγροτικής περιοχή στα Καλέσσα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΤΑΕ και άντρες έσπευσαν στο σημείο αλλά η έλλειψη φωτισμού δεν βοήθησε να βρεθεί ο αγνοούμενος. Έπειτα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ και μετά από αναζήτηση βρέθηκε ο 20χρονος. Ήταν ταλαιπωρημένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με το Γιώργο Δημάκη που αναφέρθηκε στο αίσιο τέλος της εξαφάνισης του 20χρονου «Σας ευχαριστούμε όλους. Είναι λίγο ταλαιπωρημένος αλλά σώος! Παρακαλώ αρκεστείτε σ΄αυτό για την ώρα, και χαρείτε μαζί μας».

Οι άνθρωποι της ΕΜΑΚ είχαν σημαντική βοήθεια από τους κατοίκους που γνώριζαν καλά την περιοχή και καθοδήγησαν τις αρχές. Το σημείο που βρέθηκε ο νεαρός απέχει πολλά χιλιόμετρα από την κατοικία του και αυτό γεννά ερωτήματα. Μόλις ο Κοσμάς Κακούρης συνέλθει θα πρέπει να μιλήσει με την αστυνομία προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση της εξαφάνισης του.

Ο 20χρονος σπουδάζει στην Αγγλία και μετά τη δήλωση εξαφάνισης κινητοποιήθηκαν οι αρχές αστυνομία, πυροσβεστική και «Χαμόγελο του Παιδιού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments