Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έτοιμος για ένα ντέρμπι “αντίδραση” από τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Έτοιμος για ένα ντέρμπι “αντίδραση” από τον Παναθηναϊκό
Ολυμπιακός: Η συντριβή του Παναθηναϊκού από τον Άρη (4-0) έβαλε σε σκέψεις τους «ερυθρόλευκους», που περιμένουν αντίδραση από το «Τριφύλλι».

Ολυμπιακός: Άπαντες στους «ερυθρόλευκους» έχουν στο μυαλό τους την αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ (18/9) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα των ομίλων του φετινού Champions League. Οι Πειραιώτες θέλουν να ξεκινήσουν με το «δεξί» την προσπάθεια τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, ο οποίος έφτασε μέχρι και τον τελικό την περσινή σεζόν, χάνοντας το τρόπαιο από τη Λίβερπουλ (2-0). Πέρα από την αναμέτρηση με τους Λονδρέζους, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν να σκεφτούν και το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (22/9) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει τη φετινή Super League 1 με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, επικρατώντας με 1-0 Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας και της Λάρισας εκτός, αλλά και διαλύοντας τον Βόλο με 5-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Σε εντελώς αντίθετη τροχιά βρίσκεται το «Τριφύλλι», το οποίο έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, κόντρα στην Λαμία στην πρεμιέρα (1-1), ενώ έχει ηττηθεί κατά σειρά από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (1-3), αλλά και από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (4-0).

Όπως είναι λογικό, στις τάξεις του Ολυμπιακού παρακολούθησαν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και σύμφωνα με το «Φως των Σπορ» δεν τους άρεσε και πολύ αυτή η άσχημη ήττα του «αιωνίου» αντιπάλου. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πως σε αυτά τα ντέρμπι ο αντίπαλος βγάζει αντίδραση ύστερα από τόσο άσχημα αποτελέσματα και δεν περιμένουν ότι η αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι εύκολη υπόθεση.

Πέδρο Μάρτινς: Οι σκέψεις του ενόψει Τότεναμ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 την Τότεναμ στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων φέρεται να έχει καταλήξει στο σχήμα και στα πρόσωπα που θα παρατάξει απέναντι στους περυσινούς φιναλίστ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Ρούμπεν Σεμέδο «έσπασε όλα τα κοντέρ» και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μάρτινς για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στα «αστέρια». Ο Πορτογάλος προπονητής δείχνει έτοιμος να δώσει φανέλα βασικού στον συμπατριώτη του, καθώς του έχει «επικίνδυνη» αποστολή. Συγκεκριμένα ο Μάρτινς προορίζει τον Σεμέδο για να αντιμετωπίσει τον Χάρι Κέιν.

Πέρα από τον Σεμέδο, ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι κατασταλαγμένος για το βασικό σχήμα που θα παρατάξει, με μία μοναδική εκκρεμότητα. Αυτή του επιθετικού. Γκερέρο ή Ελ Αραμπί είναι το δίλημμα του Πορτογάλου. Σε όλα τα καλοκαιρινά ματς των προκριματικών ο Μαρτίνς επέλεξε τον Γκερέρο. Ακόμη και στο Κράσνονταρ ο Ισπανός ήταν να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα με τις ενοχλήσεις στο ζέσταμα να τον αφήνουν τελικά εκτός αποστολής για να μπει ο Ελ Αραμπί στην 11αδα και να σκοράρει τα δύο γκολ της νίκης.

Φαβορί για το ματς με τους Λονδρέζους είναι ξανά ο Ισπανός με τον Μαρτίνς πάντως να «κλειδώνει» την απόφαση του μετά την αποψινή προπόνηση. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι 10 είναι ξεκάθαρο ποιοι θα είναι. Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας στην άμυνα, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε στον άξονα, μπροστά τους ο Βαλμπουενά, και στα άκρα Ποντένσε, Μασούρας.

Αλλάζει τη μισή ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ποκετίνο

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο για την Πρέμιερ Λιγκ, προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα και αυτές σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ αυτές θα είναι πέντε. Συγκεκριμένα, ο Γιορίς φαντάζει ακλόνητος κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα, ο Βερτόνχεν αναμένεται να μετατοπιστεί αριστερά, παίρνοντας τη θέση του Ρόουζ, με τον Ντέιβις να γίνεται παρτενέρ του Αλντερβάιρελντ στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά ο Οριέ έχει πλεονέκτημα έναντι του Κάιλ Γουόκερ-Πίτερς.

Στα χαφ Γουνιάμα και Εντομπελέ φέρεται να είναι οι «σίγουροι», με τον Γουίνκς να παίρνει θέση μπροστά τους σαν δημιουργικό χαφ, καθώς ο Λο Σέλσο είναι τραυματίας. Στα «φτερά» της επίθεσης Ντέλε Άλι και Λούκας Μόουρα κερδίζουν τη μάχη με τους Έρικσεν και Σον, ενώ στην επίθεση αναμένεται να παίξει ο Χάρι Κέιν. Έτσι από το ματς του Σαββάτου δεν θα αγωνιστούν οι Σισοκό, Ρόουζ, Έρικσεν, Λαμέλα και Σον, σύμφωνα πάντα με τους Βρετανούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments