Lifestyle

MasterChef: «Ζαλίζουν» τα ποσά που παίρνουν οι κριτές (vid)

MasterChef: «Ζαλίζουν» τα ποσά που παίρνουν οι κριτές (vid)
Ζαλίζουν τα ποσά που λαμβάνουν οι κριτές του MasterChef.

MasterChef: Ίλιγγο προκαλούν τα χρήματα που λαμβάνουν οι κριτές του MasterChef κάθε χρόνο που το γνωστό παιχνίδι μαγειρικής βρίσκεται στον αέρα.  Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Μεσημέρι» του Γιώργου Λιάγκα οι κριτές, τη νέα σεζόν, θα είναι τέσσερις και φαίνεται πως ο Τραστέλης είναι πιο κοντά στο να υπογράψει με το κανάλι.

Όσον αφορά τα χρήματα που λαμβάνουν οι κριτές, αυτά κυμαίνονται από τις 60.000 έως τις 80.000 ευρώ. «Στο MasterChef, που θα ξεκινήσει μετά το GNTM, ψάχνουν να βρουν τέταρτο κριτή. Αυτή τη στιγμή παίζουν δύο δυνατά ονόματα. Ο ένας είναι ο Απόστολος Τραστέλης, ο οποίος έχει περάσει δύο φορές από το MasterChef. Ο δεύτερος είναι ο Αθηναγόρας Κωστάκος, ο οποίος είχε βγει πρώτος στο Top Chef.

Και οι δύο είχαν περάσει από το MasterChef ως κριτές, είχαν ενθουσιάσει και είχαν προκαλέσει και συζητήσεις. Αυτή τη στιγμή αυτοί οι δύο είναι οι υποψήφιοι, με τον κύριο Τραστέλη να προηγείται. Τα χρήματα για τους κριτές του MasterChef παίζουν από 60.000 – 80.000 ευρώ τη σεζόν», είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής Κλεοπάτρα Πατλάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments