Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης: Σκέφτεται να τον καλέσει στην Εθνική ο Φαν’τ Σιπ

Γιάννης Μπουζούκης: Σκέφτεται να τον καλέσει στην Εθνική ο Φαν’τ Σιπ
Γιάννης Μπουζούκης: Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού αρέσει στον Τζον Φαν'τ Σιπ, ο οποίος σκέφτεται να του στείλει προσκλητήριο...

Γιάννης Μπουζούκης: Μπορεί τη φετινή σεζόν να μην έχει πιάσει τα στάνταρ της απόδοσης που είχε στο πρώτο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί ένα από τα ποιοτικότερα στοιχεία που υπάρχουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Μπουζούκης αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και άργησε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία, με αποτέλεσμα να παίξει ως βασικός μόνο στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Παρά το γεγονός πως, για την ώρα, ο Μπουζούκης έχει “παρασυρθεί” στη μέτρια (έως κακή) εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη, ωστόσο δεν παύει να απασχολεί τον Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός έχει “τσεκάρει” τον Μπουζούκη και έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό του τριφυλλιού. Γι’ αυτό και σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον καλέσει στην επόμενη αποστολή της Εθνικής Ανδρών, για το ματς με την Ιταλία. Αν συμβεί αυτό, τότε θα υπάρξουν ανακατατάξεις και στην Εθνική Ελπίδων, στην οποία ο μεσοεπιθετικός από την Πρέβεζα έχει θέση βασικού. Σε περίπτωση λοιπόν που ο Μπουζούκης κληθεί στην Ανδρών, τότε τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Γιάννης  Φοίβος Μπότος της ΑΕΚ.

Είχαν… προταθεί όσοι τον πλήγωσαν

Το ξεκίνημα της σεζόν για τους «πράσινους» είναι μέχρι στιγμής απογοητευτικό. Η ισοπαλία κόντρα στη Λαμία (1-1) στην πρεμιέρα της Super League 1 αποτελεί και το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα για το «Τριφύλλι», το οποίο μετράει δύο συνεχόμενες ήττες, από τον ΟΦΗ εντός έδρας (3-1) και από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (4-0), με τους τριγμούς εντός της ομάδας να είναι αρκετοί. Ήδη έχει τεθεί θέμα αποχώρησης του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο της ομάδας, ενώ και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται στο στόχαστρο για τις μεταγραφικές επιλογές του το καλοκαίρι.

Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός «πληγώθηκε» στις δύο ήττες του από δύο παίκτες τους οποίους και απέρριψε ο Νταμπίζας, προχωρώντας σε άλλες λύσεις από το εξωτερικό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday». Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Γιάννη Φετφατζίδη. Οι δύο παίκτες, οι οποίοι προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό και απορρίφθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες έχουν πραγματοποιήσει ένα «εκρηκτικό» ξεκίνημα μέσα στη σεζόν, σκοράροντας μάλιστα εις βάρος του Παναθηναϊκού, ενώ οι παίκτες που έχει επιλέξει ο Νταμπίζας όχι μόνο δεν έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα, αλλά αντίθετα ευθύνονται σε σημαντικό βαθμό για τους διασυρμούς της, ενώ έκοψαν και τον δρόμο προς τους μικρούς που σήκωσαν πέρυσι το βάρος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments