Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τι ισχύει για τα τηλεοπτικά σε Euroleague και Α2

Ολυμπιακός: Τι ισχύει για τα τηλεοπτικά σε Euroleague και Α2
Ολυμπιακός: Που θα μεταδίδονται τα ματς των "ερυθρολεύκων" στη Euroleague αλλά και τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ολυμπιακός: Πολλοί φίλοι των “ερυθρολεύκων” προσπαθούν να μάθουν το που θα βλέπουν φέτος την αγαπημένη τους ομάδα, έχοντας απορία λόγω της επιλογής της συμμετοχής της ομάδας στην Α2 κατηγορία. Σύμφωνα πάντως με το δημοσίευμα του “Φωτός”, τα πράγματα δεν θα αλλάξουν, όσον αφορά τις τρέχουσες τηλεοπτικές συμφωνίες. Όσον αφορά τη Euroleague, τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν, καθώς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Ολυμπιακός θα “παίζει” στη συχνότητα της Nova. Τα περισσότερα ερωτήματα αφορούν κυρίως τα ματς της Α2. Σύμφωνα με το “Φως”, η ΕΡΤ έχει τα δικαιώματα να μεταδίδει κάποια ματς της επιλογής της, τόσο στην Α2 όσο και στο Κύπελλο.

Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο εάν η κρατική τηλεόραση ζητήσει τα δικαιώματα των αναμετρήσεων της ομάδας στην Α2 αλλά και το Κύπελλο. Όσο για τον Ολυμπιακό; Εάν η ΚΑΕ θέλει να πουλήσει τα δικαιώματα των αναμετρήσεων σε κανάλι της επιλογής της, θα πρέπει να λάβει πρώτα την άδεια από την ΕΟΚ. Κάτι που ισχύει και για τα δικαιώματα όσον αφορά την προβολή αναμετρήσεων στο διαδίκτυο.

Ολυμπιακός: Με άλλο όνομα στην Α2

Μετά τα όσα έγιναν την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός υποβιβάστηκε στην Α2. Οι Πειραιώτες θα παίξουν κανονικά στην Euroleague καθώς έχουν κλειστό συμβόλαιο και την ίδια ώρα θα παίζουν στην δεύτερη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ. Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έφτιαξαν δυο διαφορετικά ρόστερ, ανάλογα με τις ανάγκες της διοργάνωσης που θα αγωνιστεί το καθένα.

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδος και κάθε διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., θα είναι: «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» και στα Ελληνικά: «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ».

Επιπλέον ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και την χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου κλπ. καθώς και για την σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του Πρωταθλήματος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments