Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κατεβαίνει με άλλο όνομα στην Α2

Ολυμπιακός: Κατεβαίνει με άλλο όνομα στην Α2
Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε επίσημα πως θα παίξει στην Α2 με το όνομα "Ολυμπιακός Β' Αναπτυξιακή ομάδα".

Ολυμπιακός: Μετά τα όσα έγιναν την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός υποβιβάστηκε στην Α2. Οι Πειραιώτες θα παίξουν κανονικά στην Euroleague καθώς έχουν κλειστό συμβόλαιο και την ίδια ώρα θα παίζουν στην δεύτερη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ. Αυτό σημαίνει ότι οι “ερυθρόλευκοι” έφτιαξαν δυο διαφορετικά ρόστερ, ανάλογα με τις ανάγκες της διοργάνωσης που θα αγωνιστεί το καθένα.

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως θα αγωνιστεί στην Α2 και στο Κύπελλο με διαφορετική ονομασία. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα χρησιμοποιήσουν το «Ολυμπιακός Β’» ως όνομα, μαζί με την… επεξήγηση της αναπτυξιακής ομάδας στον τίτλο. Σε αυτή την ομάδα θα αγωνιστούν κατά βάση οι νεαροί αθλητές και κάποιοι έμπειροι που έχουν φάει τις μικρές κατηγορίες με το κουτάλι.

Αναλυτικά η ενημέρωση του συλλόγου:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδος και κάθε διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., θα είναι: «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» και στα Ελληνικά: «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ».

Επιπλέον ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και την χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου κλπ. καθώς και για την σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του Πρωταθλήματος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments