Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Η απόκτηση του Γκασπάρ και το “μήνυμα” στον Νορβηγό

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Η απόκτηση του Γκασπάρ και το “μήνυμα” στον Νορβηγό
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Το... μήνυμα που περιείχε η απόκτηση του Γκασπάρ για τον Νορβηγό μπακ.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Μπρούνο Γκασπάρ στα τέλη της μεταγραφικής περιόδου. Μία κίνηση που, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας LiveSport, περιείχε διπλό σαφές μήνυμα προς τον Νορβηγό ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων, Ομάρ Ελαμπντελαουί.. Από τη μία πως αν ο Νορβηγός συνέχιζε να σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταγραφής, υπήρχε έτοιμη η διάδοχη κατάσταση και από την άλλη ως μοχλός πίεσης στις συζητήσεις των δύο πλευρών για την ανανέωση του συμβολαίου του Σκανδιναβού αμυντικού.

Μετά την Τότεναμ… το ντέρμπι

Άπαντες στους «ερυθρόλευκους» έχουν στο μυαλό τους την αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ (18/9) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα των ομίλων του φετινού Champions League. Οι Πειραιώτες θέλουν να ξεκινήσουν με το «δεξί» την προσπάθεια τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, ο οποίος έφτασε μέχρι και τον τελικό την περσινή σεζόν, χάνοντας το τρόπαιο από τη Λίβερπουλ (2-0). Πέρα από την αναμέτρηση με τους Λονδρέζους, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν να σκεφτούν και το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (22/9) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει τη φετινή Super League 1 με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, επικρατώντας με 1-0 Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας και της Λάρισας εκτός, αλλά και διαλύοντας τον Βόλο με 5-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Σε εντελώς αντίθετη τροχιά βρίσκεται το «Τριφύλλι», το οποίο έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, κόντρα στην Λαμία στην πρεμιέρα (1-1), ενώ έχει ηττηθεί κατά σειρά από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (1-3), αλλά και από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (4-0).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments