Ελλάδα

Υπόθεση 8χρονης Αλεξίας: Δεσμεύεται η περιουσία του 55χρονου που τη χτύπησε με σφαίρα

Υπόθεση 8χρονης Αλεξίας: Δεσμεύεται η περιουσία του 55χρονου που τη χτύπησε με σφαίρα
Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι γονείς της 8χρονης Αλεξίας, ζητώντας τη συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του 54χρονου, μέχρι το ποσό του 1 εκατ. ευρώ.

Tο δικαστήριο διέταξε ως ασφαλιστικό μέτρο τη συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του κατηγορούμενου, ο οποίος φέρεται ανήμερα το Πάσχα να τραυμάτισε με αδέσποτη σφαίρα την 8χρονη, την ώρα που εκείνη έπαιζε στη αυλή του σπιτιού στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Στην απόφαση αναφέρεται ότι η «περιουσιακή κατάσταση του 54χρονου είναι επισφαλής και ότι έχει ήδη κάνει προσπάθειες να αποξενωθεί από τη διαθέσιμη κατασχετή περιουσία του».

Το δικαστήριο τονίζει πως μετά το συμβάν ο 54χρονος «επιχείρησε ενώ γνώριζε τι διέπραξε, να αποφύγει τις ποινικές και αστικές συνέπειες των πράξεών του, κρύβοντας επιμελώς τα πειστήρια του εγκλήματος. Tο περίστροφο σε δεξαμενή καυσίμων και τους κάλυκες σε γλάστρα». Υπενθυμίζεται πως η μικρή Αλεξία μπορεί να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, η κατάστασή της όμως κρίνεται πολύ σοβαρή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments