Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: Σκέψεις για 4-4-2 στο ντέρμπι

Γιώργος Δώνης: Σκέψεις για 4-4-2 στο ντέρμπι
Γιώργος Δώνης: Συνεχείς οι δοκιμές από τον κόουτς του Παναθηναϊκού. Η αλλαγή συστήματος και το δίδυμο της επίθεσης.

Γιώργος Δώνης: Παράλληλα με την ψυχολογική προετοιμασία, ο Γιώργος Δώνης προσπαθεί να βρει το κατάλληλο σύστημα ώστε ο Παναθηναϊκός να αλλάξει άρδην την εικόνα του και να βγάλει ένα καλό πρόσωπο κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι της Κυριακής. Γι’ αυτό και στο μυαλό του Έλληνα κόουτς υπάρχει και η αλλαγή συστήματος. Μάλιστα, στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε και το 4-4-2, τοποθετώντας τον Ζαχίντ αριστερά και τον Μπουζούκη δεξιά και δίδυμο τους Μακέντα – Κολοβό στην επίθεση. Κάποια στιγμή, στο προπονητικό διπλό τοποθετήθηκε και ο Περέα δίπλα στον Κολοβό, αλλά και οι Καμπετσής, Μολό, Χατζηγιοβάνης στα πλάγια.

Υποψήφιος και ο Σένκεφελντ

Ο Ολλανδός στόπερ βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες. Λόγω του χαμηλού επίπεδου ετοιμότητάς του, ακολουθεί πρόγραμμα προπονήσεων στο Κορωπί, δίχως να έχει λάβει ακόμη λεπτά συμμετοχής σε επίσημο ματς, παρά στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κορωπί. Ωστόσο, το ντεμπούτο του στο τριφύλλι δεν αργεί και «παίζει» να τον δούμε για πρώτη φορά -επισήμως- εν δράσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τη Sportday, η χρησιμοποίηση του Σένκεφελντ στο ματς με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ως σκέψη στο μυαλό του Γιώργου Δώνη. Οι πράσινοι θεωρούν πως με τη δύναμη και την ταχύτητά του θα βοηθήσει, ώστε να διορθωθούν έστω αν μέρει τα κακώς κείμενα στην ανασταλτική λειτουργία.

Με δεδομένο, άλλωστε, ότι Κολοβέτσιος και Πούγγουρας δεν έχουν αρχίσει με καλή απόδοση τη σεζόν, ενώ ο Νούνες είχε ένα κακό ματς με τον ΟΦΗ, οι πιθανότητες για τον Σένκεφελντ αυξάνονται, πιστεύοντας πως θα είναι μια σημαντική λύση, για να αντιμετωπιστούν οι επιθετικοί του Ολυμπιακού. Ακόμη κι αν δεν τον ξεκινήσει βασικό, βέβαια, ο Δώνης φαίνεται πως σίγουρα θα τον έχει στην αποστολή, ώστε να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα.

“Γκάζια” ενόψει ντέρμπι

“Έχω κι εγώ τις ευθύνες μου σαν προπονητής, αλλά δεν έχετε καμία σχέση με την προετοιμασία. Τότε ήμασταν ομάδα, τώρα όχι! Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτό που παρουσιάζετε. Άλλα λέμε στις προπονήσεις και άλλα κάνουμε. Είναι ντροπή, δεν σεβόμαστε τον σύλλογο. Αλλάξτε άμεσα την εικόνα αυτή“, ανέφερε ο Γιώργος Δώνης σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments