Αθλητισμός

Πόντους Βέρνμπλουμ: Προβληματισμός για τον Σουηδό – Γιατί δεν έχει επιστρέψει στη δράση

Πόντους Βέρνμπλουμ: Προβληματισμός για τον Σουηδό – Γιατί δεν έχει επιστρέψει στη δράση
Πόντους Βέρνμπλουμ: Ο 32χρονος μέσος συνεχίζει να προπονείται ατομικά.

Πόντους Βέρνμπλουμ: Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για τον Σουηδό μέσο. Ο Βέρνμπλουμ είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και οι εκτιμήσεις τον ήθελαν πίσω στη δράση στις αρχές της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο, ο Βέρνμπλουμ συνεχίζει να προπονείται ατομικά, αδυνατώντας να μπει στις επιλογές του Φερέιρα και να βοηθήσει την ομάδα του. Πάντως, όλα μπορούν να εξηγηθούν.

Σύμφωνα με τη “Livesport”, δύο είναι τα πιθανά αίτια που δεν έχει επιστρέψει ακόμα ο Βέρνμπλουμ στη δράση. Μία εξήγηση είναι ότι λόγω της ακινησίας ατρόφησαν οι μύες στην περιοχή γύρω από τον αχίλλειο, με αποτέλεσμα να δεχθεί μεγάλες επιβαρύνσεις στο πέλμα. Η άλλη εξήγηση είναι ότι ίσως από υπερβολικό ζήλο ζόρισε υπερβολικά το χειρουργημένο πόδι του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η αποθεραπεία του.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν ο Σουηδός να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση, αφού είναι ένας από τους παίκτες του ρόστερ με το μεγαλύτερο κασέ που φτάνει το 1,2 εκατ. ευρώ.

To δίλημμα του ΠΑΟΚ

Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, ωστόσο από νωρίς υπάρχουν ορισμένα «πρέπει», ιδίως για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον άξονα. Για παράδειγμα, το συμβόλαιο του Μίσιτς τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, με τη Σπόρτινγκ να έχει βάλει οψιόν αγοράς για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ δεν θα περιμένουν να δουν μόνο την απόδοση του Μίσιτς, αλλά και το τι θα κάνουν οι… υπόλοιποι. Μαζί με τον Μίσιτς, επηρεάζεται και ο Μαουρίτσιο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα. Με τον Εσίτι να αποτελεί πρόσφατη προσθήκη και, μάλιστα, με δαπάνη ενός σημαντικού ποσού γι την αγορά του, τα… κουκιά στον ΠΑΟΚ μοιάζουν μετρημένα.

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Βέρνμπλουμ. Έστω κι αν η επάνοδος του Σουηδού πήγε πιο πίσω, ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2021 και μάλιστα πολύ ισχυρό. Άρα από τους Μαουρίσιο και Μίσιτς, το ερχόμενο καλοκαίρι θα μείνει ο ένας. Για να ανατραπούν τα δεδομένα θα πρέπει να συμβούν συνταρακτικά γεγονότα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments