Lifestyle

Ετεοκλής Παύλου: Η εξομολόγησή του για τη νεογέννητη κόρη του (vid)

Ετεοκλής Παύλου: Η εξομολόγησή του για τη νεογέννητη κόρη του (vid)
Ετεοκλής Παύλου: Την πιο ωραία περίοδο της ζωής του διανύει ο σύζυγος της Ελένης Χατζίδου.

Την καλύτερη φάση της ζωής του περνά ο Ετεοκλής Παύλου, αφού πριν από λίγες ημέρες ήρθε στη ζωή η κορούλα του, καρπός του έρωτά του με την Ελένη Χατζίδου. Μέσα στον ενθουσιασμό ο Ετεοκλής μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και στη «Φωλιά των Κου Κου» για την εμπειρία του ως νέος μπαμπάς τονίζοντας πως κάθε μέρα αγαπάει όλο και περισσότερο τη σύντροφο της ζωής του.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον γνωστό αθλητή αν αλλάζει και πλένει το μωράκι τους. «Είναι χαρά να αλλάζεις και να ταΐζεις το μωρό. Πάω να της αλλάξω πάνες και χαίρομαι. Χαμογελάω που το κάνω!» δήλωσε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πώς ήταν για αυτόν η εμπειρία να βρίσκεται εκεί κατά τη διάρκεια του τοκετού; «Δεν έλειψα λεπτό από το πλευρό της Ελένης. Κοιμόμουν δίπλα της στο μαιευτήριο. Μου έλεγαν φίλοι και γνωστοί να μην μπω στον τοκετό για να μη δω έτσι τη γυναίκα μου. Διαφωνώ κάθετα. Είναι ο άνθρωπός σου, δεν είναι ένα κομμάτι κρέας να μην μπορείς να τον δεις ερωτικά!» ξεκαθάρισε. Κλείνοντας αποκάλυψε πώς με την τραγουδίστρια έχουν αποφασίσει να δώσουν στη μικρή το όνομα Μελίτα-Δήμητρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments