Αθλητισμός

Πέδρο Μάρτινς: Άμεσα οι συζητήσεις για επέκταση συνεργασίας

Πέδρο Μάρτινς: Άμεσα οι συζητήσεις για επέκταση συνεργασίας
Πέδρο Μάρτινς: Ο Ολυμπιακός αναμένεται άμεσα να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Πορτογάλο για να παραμείνει στο Λιμάνι.

Πέδρο Μάρτινς: Ο Πορτογάλος προπονητής είναι ο μαέστρος του φετινού Ολυμπιακού, καθώς υπό τις οδηγίες του οι Ερυθρόλευκοι διαπρέπουν. Στα πρώτα δέκα επίσημα παιχνίδια της σεζόν ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος, έχοντας 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Μάλιστα ο Πέδρο Μάρτινς οδήγησε τον Ολυμπιακό στους ομίλους τους Champions League μετά από δύο χρόνια.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ετοιμάζονται να ξεκινήσουν συζητήσεις για επέκταση συμβολαίου. Ο Πορτογάλος σύντομα θα έχει αρκετούς μνηστήρες μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα με τους Πειραιώτες. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να καλέσει άμεσα τον 49χρονο τεχνικό να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων για το νέο συμβόλαιο.

Ο ίδιος ο Πέδρο Μάρτινς έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ένα απλά σκαλοπάτι για την καριέρα του. «Είμαι προπονητής που του αρέσουν τα πολύχρονα πρότζεκτ. Ήμουν σχεδόν πέντε χρόνια στη Μαρίτιμο, δύο χρόνια στη Ρίο Άβε και σχεδόν δύο χρόνια στην Γκιμαράες. Ασφαλώς έχω φιλοδοξίες, αλλά είμαι απολύτως συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό. Φυσικά θα ήθελα να γράψω ιστορία εδώ, όπως έκανα και σε άλλους συλλόγους, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά σκέφτομαι μόνο το παρόν. Εδώ όπου αισθάνομαι καλά και κάνω την προσπάθειά μου κι έχω τη δέσμευσή μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πέδρο Μάρτινς: Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο 2-2 κόντρα στην Τότεναμ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Η εμφάνιση των Πειραιωτών απέδειξε ότι έχουν ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη, καθώς κοίταξαν στα μάτια την φιναλίστ της περασμένης περιόδου και παρότι βρέθηκαν πίσω με 0-2, το τελικό σκορ ίσως να τους αφήνει και απογοητευμένους που δεν έκαναν την ολική ανατροπή.

Η εικόνα που παρουσίασαν οι Ερυθρόλευκοι οφείλεται αναμφίβολα στον Πέδρο Μαρτίνς. Επί των ημερών του Πορτογάλου προπονητή οι επιδόσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη είναι εντυπωσιακές. Σε 19 αγώνες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον Πορτογάλο προπονητή στον πάγκο, ο Ολυμπιακός μετράει 11 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες. Μάλιστα έχει και πολύ καλή διαφορά στα γκολ, καθώς έχει σκοράρει 39 φορές και έχει δεχτεί μόλις 15 γκολ.

Ακόμη πιο εντυπωσιακές είναι οι επιδόσεις των Ερυθρολεύκων στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»Σε 10 εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς έχουν κερδίσει τα 7 και έχουν αναδειχθεί ισόπαλοι σε 3 7, δίχως ακόμη καμία ήττα (!) με γκολ 30-7. Μάλιστα στο διάστημα αυτό έχουν αντιμετωπίσει ισχυρές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μίλαν, η Τότεναμ, η Ντιναμό Κιέβου ή η Μπέτις, καθώς και αξιόλογα μεγέθη όπως η Μπέρνλι, η Μπασακσεχίρ και η Κράσνονταρ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κερδίσει το 57,8% των ευρωπαϊκών του αγώνων στον πάγκο του Ολυμπιακού, με 26,3% ισοπαλίες και μόλις 15,7% ήττες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments