Lifestyle

Χάρης Ρώμας: Το εντυπωσιακό σπίτι του στο Χαλάνδρι (vid)

Χάρης Ρώμας: Το εντυπωσιακό σπίτι του στο Χαλάνδρι (vid)
Χάρης Ρώμας: Εντυπωσιακό είναι το σπίτι του σεναριογράφου και ηθοποιού Χάρη Ρώμα.

Χάρης Ρώμας: Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στο Χαλάνδρι στο “Πρωινό” και μίλησε με τη Νάνσυ Παραδεισανού. Ο σεναριογράφος διαθέτει μια εντυπωσιακή κατοικία με προσεγμένη διακόσμηση, φινετσάτα έπιπλα και αρκετό πράσινο. Ο ηθοποιός μίλησε για το Καφέ της Χαράς το οποίο θα κάνει πρεμιέρα με καινούρια επεισόδια στις 17 Ιανουαρίου 2020, για την προσωπική του ζωή και για την αλλαγή που έκανε στο όνομά του.

Ποιος είναι ο Χάρης Ρώμας

Ο Χαράλαμπος Ρασσιάς (Χάρης Ρώμας) γεννήθηκε το 1960 στον Πειραιά, όπου και έζησε μέχρι την ηλικία των 6 ετών, όταν και μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή Μωραΐτη και εισήχθη στην Ιατρική σχολή Αθηνών. Σε ηλικία 25 ετών παντρεύτηκε μία συμφοιτήτριά του και ο γάμος τους διήρκεσε 2 χρόνια. Αντί για γιατρός, επέλεξε να γίνει ηθοποιός και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Θεάτρου Τέχνης και Κατσέλη.

H απόφαση αυτή δεν άρεσε στους γονείς του και ιδίως στον πατέρα του, ο οποίος σταμάτησε να του μιλάει και του απαγόρευσε να εμφανιστεί στο θέατρο με το επίθετό του (Ρασσιάς). Έτσι, ο Χάρης Ρώμας έγινε γνωστός με το επώνυμο της μητέρας του (Ρώμα). Με τον πατέρα του συμφιλιώθηκε λίγο πριν τον θάνατό του. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη,[4] με την οποία και εξελέγη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments