Αθλητισμός

ΑΕΚ: Στα όρια της κόπωσης οι παίκτες επί Καρντόσο

ΑΕΚ: Στα όρια της κόπωσης οι παίκτες επί Καρντόσο
ΑΕΚ: Ο Μιγκέλ Καρντόσο συνεχίζει να πληγώνει την Ένωση και μετά την αποχώρησή του από την ομάδα.

ΑΕΚ: Ο Μιγκέλ Καρντόσο έφυγε άρον άρον από τον πάγκο της Ένωση, όμως η ζημιά που προκάλεσε τους δύο μήνες της παρουσίας τους στην ΑΕΚ είναι αρκετά μεγάλη. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό μέρος, όπου εμφάνισε μία άθλια εικόνα, με αποτέλεσμα η ΆΕΚ να μείνει εκτός Ευρώπης και να χάσει από την Ξάνθη στην πρεμιέρα.

Όπως αναφέρει η «Live Sport»μετά από εργομετρικά που έγιναν στους παίκτες, διαπιστώθηκε πολύ μεγάλο πρόβλημα στη φυσική κατάστασή τους. Πολλοί εξ αυτών εμφανίστηκαν με υψηλές τιμές στο γαλακτικό οξύ κάτι που σημαίνει πως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» ήταν στα όρια της κόπωσης.

Αυτό γιατί η συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας γαλακτικού οξέως στους μύες ενός ανθρώπου κατά τη διάρκεια μιας έντονης άσκησης, προκαλεί μια αίσθηση δυσφορίας στο σημείο του σώματος που καταπονείται, κυρίως με τη μορφή έντονου καψίματος. Έτσι κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες, ο Νίκος Κωστένογλου και το επιτελείο του έδωσαν πολύ μεγάλη βάση σε αυτό το κομμάτι και εκτιμάται πως μέσα σε λίγες εβδομάδες και με την καθημερινή δουλειά που γίνεται πλέον, οι παίκτες θα επανέλθουν στα φυσιολογικά επίπεδα.

Η αποστολή της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 4η αγωνιστική της Super League. Ο Νίκος Κωστένογλου μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» που θα ταξιδέψουν για το ματς στο Αγρίνιο, έχοντας ένα απρόοπτο, καθώς ο Νταβίντ Σιμάο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο κι έμεινε εκτός.

Από την άλλη κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο αρχηγός της Ένωσης, Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Κωστένογλου. Αξίζει να σημειωθεί πως θα μείνει στην Αθήνα πέρα από τον Σιμάο και ο Νέλσον Ολιβέιρα, που δεν είναι ακόμα έτοιμος και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η αποστολή της Ένωσης: Μπάρκας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γιακουμάκης, Λιβάγια.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο #panaek #aekfc #aekfcseason2019_2020 #aekfamily

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Freitag, 20. September 2019

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments