Αθλητισμός

Βίκτωρας Κλωναρίδης: Δεν υπολογίζεται από τον Κωστένογλου

Βίκτωρας Κλωναρίδης: Δεν υπολογίζεται από τον Κωστένογλου
Βίκτωρας Κλωναρίδης: Ο έμπειρος επιθετικός δεν βρίσκεται στους παίκτες που υπολογίζει ο Νίκος Κωστένογλου.

Βίκτωρας Κλωναρίδης: Στο ξεκίνημα της σεζόν ο Μιγκέλ Καρντόσο έδειχνε να υπολογίζει πολύ στον έμπειρο εξτρέμ. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός τον υπολόγιζε στην κορυφή της επίθεσης. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο ματς με την Κραϊόβα τον προτίμησε αντί του Μάρκο Λιβάγια. Σε αυτό το παιχνίδι ο Κλωναρίδης τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μείνει πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Την ίδια στιγμή οι Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα έχουν αρχίσει να συνεργάζονται άψογα κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα μπορεί να μπει κάποιος άλλος στη θέση τους. Ο Κλωναρίδης ήταν στην αποστολή του παιχνιδιού κόντρα στην Λαμία. Μάλιστα, πέρασε σαν αλλαγή στα τελευταία λεπτά και έχασε και μια καλή ευκαιρία να σκοράρει. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έχει μπει στα πλάνα του Νίκου Κωστένογλου.

Βίκτωρας Κλωναρίδης: Δυσκολεύει η παραμονή του στην ΑΕΚ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κλωναρίδης δεν είναι στα βασικά πλάνα του Νίκου Κωστένογλου. Είναι χαρακτηριστικό ότι έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος επιθετικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Το συμβόλαιο του Κλωναρίδη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Για την ώρα δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση για το μέλλον του, αλλά αυτή τη στιγμή το μέλλον του Κλωναρίδη στην ΑΕΚ είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Βέβαια ο Ίλια Ίβιτς είναι ο άνθρωπος που θα αξιολογήσει το ρόστερ της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Σέρβος θα κάνει την εισηγήσεις του στη διοίκηση και σε συνεννόηση με τον προπονητή που θα έχει η ομάδα θα παρθούν αποφάσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments