Αθλητισμός

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-1

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-1
Παναιτωλικός - ΑΕΚ 0-1: Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την "Ένωση". Το γκολ του Κροάτη οδήγησε την ΑΕΚ στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-1: Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την “Ένωση”. Το γκολ του Κροάτη οδήγησε την ΑΕΚ στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Μεταμορφωμένη η ΑΕΚ επί Κωστένογλου, που έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργάνωσεις με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της και πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την επόμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ.

O Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος ηγείται της φετινής ΑΕΚ, σκόραρε με πολύ ωραίο τρόπο στο 69ο λεπτό και έφερε την “Ένωση” στους εννέα βαθμούς και την πρώτη θέση, μαζί με τον Ολυμπιακό, την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ, που αγωνίζονται αύριο.

H απόδοση της ΑΕΚ ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52’ το σουτ του Λιβάγια από καλή θέση, κατέληξε στα χέρια του Κνετ. Έξι λεπτά μετά ο Κροάτης φορ απείλησε ξανά, αυτή τη φορά με το κεφάλι, χωρίς όμως να βρει στόχο.

Στο 62’ ο άσος της ΑΕΚ θα μπει στην περιοχή και θα βρεθεί απέναντι από τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, όμως αντί να πλασάρει επέλεξε να σουτάρει με δύναμη, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 69’ όμως ο Κροάτης δεν λάθεψε. Σε μια αντεπίθεση της ΑΕΚ η μπάλα θα φτάσει στα πόδια του, θα ελιχθεί μέσα στην περιοχή και με έναν «κεραυνό» στην κλειστή γωνία θα κάνει το 0-1.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments