Αθλητισμός

Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Μακάμπι – Αρμάνι στον τελικό, με Φενέρ ο Παναθηναϊκός

Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Μακάμπι – Αρμάνι στον τελικό, με Φενέρ ο Παναθηναϊκός
Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Ετόρε Μεσίνα στον αυριανό τελικό. Συνάντηση Παναθηναϊκού και Ομπράντοβιτς για την τρίτη θέση.

Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του δεύτερου τουρνουά αφιερωμένου στη μνήμη του μεγάλου διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού. Πάνω από 15.000 φίλοι του “τριφυλλιού” βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, παρακολουθώντας με συγκίνηση το λάβαρο του Θανάση Γιαννακόπουλου να παίρνει θέση στον ουρανό του κλειστού, τη βράβευση των ακαδημιών και του ισχυρού άνδρα της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι, αλλά και τα δύο ματς της διοργάνωσης.

Στο πρώτο παιχνίδι, η Αρμάνι Μιλάνο του Ετόρε Μεσίνα “κλείδωσε” τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Κώστα Σλούκα. Οι Ιταλοί, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Σέρχι Ροντρίγκεθ (26π), επικράτησαν της Φενέρ με 79-75, παρά τις προσπάθειες του Σλούκα (13π), κλείνοντας θέση στον τελικό της Κυριακής.

Έπειτα, ο Παναθηναϊκός φανέρωσε τις αδυναμίες του, απέναντι στη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία τη δεδομένη στιγμή ήταν ένα “κλικ” καλύτερη από τους νταμπλούχους Ελλάδος, επικρατώντας με 82-71. Για τους νικητές, εξαιρετικός ήταν ο ομογενής διεθνής, Τάιλερ Ντόρσεϊ (18π), ενώ για τον Παναθηναϊκό ξεχώρισε ο Ταϊρίς Ράις με 17 πόντους.

Αύριο, θα διεξαχθεί ο μεγάλος και ο μικρός τελικός του τουρνουά. Στις 15:45, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε, ενώ στις 18:00, η Μακάμπι θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αρμάνι. Μετά το τέλος του τελικού θα γίνουν οι απονομές.

Οι αυριανές αναμετρήσεις θα μεταδοθούν ζωντανά από το Cosmote Sport.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments