Αθλητισμός

Χρήστος Σέχου: Η λύση πίσω από Μακέντα και Περέα

Χρήστος Σέχου: Η λύση πίσω από Μακέντα και Περέα
Χρήστος Σέχου: Ο νεαρός φορ βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του Γιώργου Δώνη, όσον αφορά τους επιθετικούς.

Χρήστος Σέχου: Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα, μετρώντας μία ισοπαλία και δύο (βαριές) ήττες στα τρία πρώτα ματς του στη Super League. Μία από τις αιτίες για τις οποίες παρουσιάζεται μια τέτοια εικόνα είναι και η αδυναμία να περάσει η μπάλα μπροστά, με τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος είναι ο βασικός φορ της ομάδας να μην αξιοποιείται, έχοντας πετύχει δύο γκολ, αλλά από την άσπρη βούλα.

Ο Γιώργος Δώνης έχει, τυπικά, αρκετές επιλογές για τη θέση του φορ, καθώς πίσω από τον Μακέντα βρίσκεται ο Χουάν Χοσέ Περέα. Ο νεαρός επιθετικός είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που έχουν “διασωθεί”, επιδεικνύοντας διάθεση και “νεύρο” μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρείται δεδομένο ότι στο μέλλον θα πάρει τις ευκαιρίες του, καθώς δείχνει ότι διψά για καθιέρωση. Από εκεί και έπειτα, ως φορ μπορούν να παίξουν οι Αργύρης Καμπετσής και Νίκος Βέργος, αλλά δεν βρίσκονται στα πλάνα του Δώνη.

Ο Αργύρης Καμπετσής μπαίνει πολύ χαμηλά στις προτιμήσεις του Δώνη, καθώς από πέρσι, έχει δείξει ορισμένα πράγματα και δεν έχει παρουσιαστεί σταθερός, με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες του στην ενδεκάδα να μειώνονται σταδιακά. “Χειρότερη” είναι η κατάσταση με τον Νίκο Βέργο, ο οποίος, σύμφωνα με τη SporTime, μάλλον θα… αποχαιρετίσει τον Ιανουάριο.

Ουσιαστικά, ο Γιώργος Δώνης έχει να υπολογίζει στους Μακέντα, Περέα αλλά και τον Χρήστο Σέχου, ως τρίτη επιλογή. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο νεαρός φορ παρουσιάζεται όλο και πιο βελτιωμένος και όπως φαίνεται, βρίσκεται σε πολύ υψηλότερη θέση στο μυαλό του Δώνη από τους Καμπετσή και Βέργο. Οπότε, λογίζεται ως τρίτη επιλογή στην επίθεση και δεν αποκλείεται να πάρει τις ευκαιρίες του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments