Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες των δύο “αιωνίων”

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες των δύο “αιωνίων”
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αυτούς τους παίκτες θα ρίξουν στη "μάχη" οι Γιώργος Δώνης και Πέδρο Μαρτίνς.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Λιγότερο από μία ώρα απομένει για την έναρξη του ντέρμπι “αιωνίων” στο ΟΑΚΑ, για την τέταρτη αγωνιστική της Super League 1, με τους δύο προπονητές, Γιώργο Δώνη και Πέδρο Μαρτίνς, να έχουν γνωστοποιήσει τις ενδεκάδες οι οποίες θα παλέψουν για τη νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με Σένκεφελντ και 4-2-3-1 ο Παναθηναϊκός

Οι γηπεδούχοι είχαν μια έκπληξη στην ενδεκάδα τους, καθώς ο Ολλανδός αμυντικός, Μπαρτ Σένκεφελντ, θα καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή με το τριφύλλι. Ο Σένκεφελντ θα πάρει θέση δίπλα στον Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, ο Διούδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και θα πάρει θέση κάτω από τα γκολποστ.

Οι Γιόχανσον – Ινσούα θα τοποθετηθούν στα πλάγια της άμυνας, με τους Δώνη και Κουρμπέλη στον άξονα, τον Ζαχίντ πίσω από τον Μακέντα και τους Μπουζούκη – Κολοβό στα “φτερά”

Χωρίς εκπλήξεις ο Μαρτίνς

Με την… αγαπημένη του ενδεκάδα θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι ο Πέδρο Μαρτίνς, με στόχο να φύγει με το “διπλό” από την έδρα του “αιωνίου”.

Ο Σα θα υπερασπιστεί τα γκολπόστ, με τους Μεριά και Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας, τον Τσιμίκα αριστερά και τον Ελαμπντελαουί από τα δεξιά. Τον άξονα θα καλύψουν οι Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε, με τον Βαλμπουενά μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, τους Ποντένσε (αριστερά) και Μασούρα (δεξιά) στα άκρα και τον Γκερέρο σέντερ φορ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments