Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προσεκτικός στο ντέρμπι ο Μαρτίνς

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προσεκτικός στο ντέρμπι ο Μαρτίνς
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δεν αλλάζει πολλά στην ενδεκάδα ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Μπορεί η δυναμική των δύο ομάδων να μην είναι ίδια. Μπορεί ο Ολυμπιακός να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ο Παναθηναϊκός σε κρίση, αλλά ο αποψινός αγώνας στο ΟΑΚΑ παραμένει ντέρμπι. Και στα ντέρμπι -όπως μας έχει διδάξει το παρελθόν- πολλά μπορούν να συμβούν.

Όπως τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6, η προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο «αιωνίων» είναι γεμάτη από αγώνες που ο ένας ή ο άλλος αντίπαλος πήγαινε ως φαβορί και τα προγνωστικά ανατράπηκαν. Για αυτόν το λόγο ακριβώς ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να “πάει” με… ασφάλεια όσον αφορά το αρχικό σχήμα με το οποίο προτίθεται να παρατάξει τους Πειραιώτες κόντρα στους «πράσινους».

Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα την Τετάρτη κόντρα στην Τότεναμ για την πρεμιέρα του Champions League προκειμένου να φτάσει στην πολύτιμη ισοπαλία, Όμως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν προτίθεται να ξεκουράσει κανέναν ποδοσφαιριστή. Το πιθανότερο είναι ότι 10 στους 11 θα είναι ίδιο με αυτούς που ξεκίνησαν κόντρα στους Πετεινούς.

Η μοναδική αλλαγή θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, με τον Γκερέρο να μένει στον πάγκο και τον Ελ Αραμπί να μπαίνει στην 11αδα.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι 10 δεν θα αλλάξουν σύμφωνα με αυτά που προκύπτουν από το Ρέντη μετά και την τελευταία προπόνηση. Υπάρχει μόνο μια μικρή περίπτωση να έχουμε νέο πρόσωπο, στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Κούτρη να παίζει βασικός αντί του Τσιμίκα. Κια αυτή πάντως έχει ελάχιστες πιθανότητες καθώς ο Τσιμίκας προκύπτει ως το τεράστιο φαβορί. Οι άλλοι 9 θα είναι οι Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας και Ποντένσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments