Αθλητισμός

Άρης: Η παραμονή Τερζή και ο “αναβαθμισμένος” ρόλος του Χαριστέα

Άρης: Η παραμονή Τερζή και ο “αναβαθμισμένος” ρόλος του Χαριστέα
Άρης: Ο Απόστολος Τερζής, όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους», με τον Άγγελο Χαριστέα να έχει πλέον αναβαθμισμένο ρόλο στην ομάδα.

Άρης: Από την απομάκρυνση του Σάββα Παντελίδη και μετά οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή. Ο Άγγελος Χαριστέας και οι συνεργάτες του έψαξαν κυρίως στην αγορά της Ισπανίας για τον μελλοντικό τεχνικό του Άρη, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν έρθει σε συμφωνία με κάποιον από τους υποψηφίους. Οι Θεσσαλονικείς χτύπησαν αρκετές πόρτες κατά τη διάρκεια της αναζήτησης τους. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και του Γκούτι που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την παρουσία του στην Ρεάλ Μαδρίτης ως ποδοσφαιριστής.

Μέχρι να βρεθεί, λοιπόν, ο εκλεκτός του Άρη για να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία, το πόστο αυτό δόθηκε προσωρινά στον Απόστολο Τερζή. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε ως υπηρεσιακός σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο. Ωστόσο, τόσο στη ζωή όσο και στο ποδόσφαιρο αποδεικνύεται η ρήση «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού». Με τον ίδιο στο τιμόνι, οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάζονται εξαιρετικοί εντός αγωνιστικών χώρων.

Αρχικά, ο Άρης διέλυσε με 4-0 τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ακολούθησε η εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-2), ένα παιχνίδι στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο διπλό και δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Ήδη, λίγο μετά από τη λήξη του ντέρμπι με το Δικέφαλο ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, άφησε σαφές δείγμα των προθέσεών του. «Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσουμε με τον Τερζή», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Άρης: Ψήφος εμπιστοσύνης σε Τερζή από Καρυπίδη – Χαριστέα

Τόσο ο Θοδωρής Καρυπίδης, όσο και ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» έχουν ήδη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον 48χρονο τεχνικό από τη Βέροια. Το σκεπτικό έγκειται στο γεγονός ότι στο διάστημα που έχει αναλάβει χρέη προπονητή εκτός από τα καλά αποτελέσματα, υπάρχει και χημεία. Πιθανότατα, ωστόσο, δεν θα βγει ανακοίνωση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Χαριστέας έχει έναν ακόμη λόγο για να επιθυμεί την παραμονή του Τερζή. Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω Μέσο αναφέρει πως ο Έλληνας τεχνικός διευθυντής επέμενε μέχρι και το περασμένο Σάββατο πως ο Άρης χρειάζεται οπωσδήποτε προπονητή, αλλά το βράδυ της Κυριακής άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του Τερζή ως πρώτος. Εξάλλου ξέρει ότι σε μία τέτοια περίπτωση πέρα από τεχνικός διευθυντής, θα έχει ρόλο και… ασίσταντ καθώς στην πραγματικότητα άπαντες ξέρουν πως… παραβάζει το χέρι του στην ενδεκάδα και στην τακτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments