Αθλητισμός

Έρικ Μοράν: Δέχτηκε κρούση από Ελληνική ομάδα

Έρικ Μοράν: Δέχτηκε κρούση από Ελληνική ομάδα
Έρικ Μοράν: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ισπανός χαφ έχει δεχτεί κρούση από ομάδα της Super League.

Έρικ Μοράν: Ο Ισπανός χαφ ήρθε στην Ελλάδα πριν από περίπου δυο χρόνια. Η Ένωση έψαχνε έναν χαφ που να μπορεί να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε εξετάσει πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών πριν καταλήξει στον Έρικ Μοράν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τότε τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ήταν σίγουρος για την ποιότητα του έμπειρου χαφ. Την ίδια ώρα ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είχε ψηθεί ποτέ για την απόκτηση του. Αυτό φάνηκε και από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που είχε με τον συμπατριώτη του.

Έρικ Μοράν: Θετικός στο ενδεχόμενο να μείνει στην Ελλάδα

Την περσινή σεζόν ο Μοράν πήρε κάποια παιχνίδια στα πόδια του, κυρίως εξαιτίας της έλλειψης παικτών στο χώρο του κέντρου. Φέτος το καλοκαίρι ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι δεν υπολογίζεται και καλό θα ήταν να ψάξει να βρει ομάδα. Την ώρα που η Ένωση έκανε προετοιμασία εκείνος έμεινε στην Αθήνα και έκανε ατομικές προπονήσεις.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και ο Μοράν ήταν ο μοναδικός παίκτης από τους “κομμένους” που δεν βρήκε ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτό οδήγησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ να τον βάλουν και πάλι στις προπονήσεις με το υπόλοιπο γκρουπ. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι τόσο μακριά και οι “κιτρινόμαυροι” θα επιδιώξουν να κάνουν νέα προσπάθεια να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», ο Ισπανός μέσος έχει δεχθεί διερευνητική κρούση από ομάδα της Super League 1, ώστε να συνεχίσει σε εκείνη από τον χειμώνα κι έπειτα. Η υπόθεση δεν έχει προχωρήσει περισσότερο, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τα βρει ο παίκτης με την Ένωση και να μην χρειαστεί να καταβληθούν χρήματα σε εκείνη. Άσχετα αν τελικά κάτι τέτοιο είναι δυνατό, ο Μοράν φαίνεται πως δεν είναι αρνητικός στην προοπτική να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments