Αθλητισμός

Ζοσέ Σα: Άκουσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση του στο ντέρμπι

Ζοσέ Σα: Άκουσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση του στο ντέρμπι
Ζοσέ Σα: Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού άκουσε τα μπράβο του Πέδρο Μαρτίνς για την εμφάνιση του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ζοσέ Σα: Ο Ολυμπιακός πήγε στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τον αέρα του φαβορί. Επηρεασμένοι από την κούραση, οι “ερυθρόλευκοι” δεν είχαν την εικόνα που θα έπρεπε για να κερδίσουν το ντέρμπι. Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας να είναι μεγάλη, αλλά αυτά τα ντέρμπι δεν κερδίζονται μόνο από την ποιότητα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του. Όπως αναφέρει το «Sportime», οι «ερυθρόλευκοι» τόνιζαν στα αποδυτήρια, ότι είχαν καταλάβει τι είχε συμβεί. Κατάλαβαν, ότι δεν έπρεπε να αφήσουν τον αντίπαλό τους να πιστέψει στη διεκδίκηση του ματς και πως δεν πρέπει να δώσουν στο μέλλον αντίστοιχα δικαιώματα, δουλεύοντας ακόμη περισσότερο στις προπονήσεις.

Ζοσέ Σα: Αποθεώθηκε από τον Μαρτίνς

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, το αποτέλεσμα αυτό και η εμφάνιση τους έχει πεισμώσει, καθώς δόθηκε αφορμή για σχόλια. Στο λιμάνι επεσήμαναν, ότι πρέπει να γίνει ακόμη περισσότερη δουλειά από την πλευρά τους, ώστε να εκλείψουν και αυτά τα σχόλια.

Παράλληλα, υπήρχε και ένα πρόσωπο που δέχθηκε θετικά σχόλια για όσα έκανε στο ΟΑΚΑ. Αυτός ήταν ο Ζοσέ Σα, ο οποίος δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Πέδρο Μαρτίνς και των συμπαικτών του, καθώς είναι αλήθεια πως έσωσε από πολλές δύσκολες καταστάσεις τον Ολυμπιακό, πιάνοντας μέχρι και το πέναλτι του Μακέντα, με αποτέλεσμα να μοιάζουν τυχεροί οι Πειραιώτες, χάρη στον ίδιο, που έφυγαν με την ισοπαλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments