Lifestyle

Ο Μένιος Φουρθιώτης επιστρέφει στην τηλεόραση

Ο Μένιος Φουρθιώτης επιστρέφει στην τηλεόραση
Ο Μένιος Φουρθιώτης φέρεται να ετοιμάζει την επιστροφή του στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Την επιστροφή του στην τηλεόραση ετοιμάζει ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος θα ξεκινήσει σύντομα εκπομπές σε τηλεοπτικό κανάλι. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το περιοδικό «Secret» των «Παραπολιτικών», ο γνωστός παρουσιαστής θα ξεκινήσει εκπομπές άμεσα στο Νέο Epsilon του Φίλιππου Βρυώνη. Δηλαδή στο κανάλι που έκανε εκπομπές και στο πρόσφατο παρελθόν. Το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να αναλάβει κάποιο project εμπορικού περιεχομένου, χωρίς να έχει γίνει γνωστό κάτι περισσότερο.

Η ανακοίνωση του ΕΣΡ για το κόψιμο της εκπομπής του στο Νέο Epsilon

Mε απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, τον περασμένο Μάιο, είχε διακοπεί οριστικά η μετάδοση των εκπομπών «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE» – «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE NIGHT SHOW» και «ΜΕΝΙΟΣ LIVE» από τον σταθμό A. Epsilon συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του καναλιού, σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, κατέβαλε ως πρόστιμο το ποσό των 50.000 καθώς διαπιστώθηκε πως το κανάλι «μετέδωσε τηλεοπτικούς διαγωνισμούς που μπορούσαν να παραπλανήσουν το τηλεοπτικό κοινό» ενώ επίσης όπως αναφέρθηκε «παραβίασε την υποχρέωση σεβασμού της αξιοπρέπειας των τηλεθεατών και των συμμετεχόντων στις διαγωνιστικές εκπομπές προσώπων εκ προθέσεως.

Μένιος Φουρθιώτης: Σύντομα βιογραφικά στοιχεία

Ο Φουρθιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε τεχνικός υπολογιστών και δικτύων, αλλά επικεντρώθηκε στην δημοσιογραφία, με την οποία ασχολήθηκε ερασιτεχνικά για πρώτη φορά από την ηλικία των 16 ετών, σε τοπική εφημερίδα του Δήμου Περιστερίου.

Η καριέρα του ξεκίνησε όταν ανακάλυψε ότι έχει ταλέντο στο τηλεμάρκετινγκ, όταν του προσφέρθηκε η ευκαιρία να πουλήσει σε εκπομπή τηλεμάρκετινγκ πόρτες ασφαλείας, όπου σημείωσε σημαντικές πωλήσεις. Έπειτα, το κανάλι Extra 3 του έδωσε δική του εκπομπή περιεχομένου τηλεμάρκετινγκ, με τίτλο Αποκάλυψη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments