Αθλητισμός

Χουάν Χοσέ Περέα: Θα παίξει το πρώτο του ματς ως βασικός

Χουάν Χοσέ Περέα: Θα παίξει το πρώτο του ματς ως βασικός
Χουάν Χοσέ Περέα: Ο 19χρονος επιθετικός από την Κολομβία ετοιμάζεται για την πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή.

Χουάν Χοσέ Περέα: Ο Φεντερίκο Μακέντα τραυματίστηκε και θα είναι ξανά διαθέσιμος μετά την επιστροφή από τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Το γεγονός αυτό, δίνει φανέλα βασικού στον πιο… ετοιμοπόλεμο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, τον 19χρονο Κολομβιανό επιθετικό, Χουάν Χοσέ Περέα. Ο Περέα ήταν ίσως το μοναδικό σημείο θετικών συζητήσεων για τους πράσινους, πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ξεχωρίζοντας για τη μαχητικότητά του σε ένα ρόστερ που γνώρισε δύο βαριές ήττες, από τον Άρη και τον ΟΦΗ. Ο Περέα σκόραρε στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, έστω κι αν το γκολ του δεν μέτρησε, ενώ κέρδισε δύο πέναλτι. Το ένα μετατράπηκε σε γκολ από τον Μακέντα, κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ το δεύτερο, το απέκρουσε ο Σα στο ντέρμπι της Κυριακής.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν πως και πως να δουν τον Περέα εν δράσει ως βασικό, καθώς έχει αφήσει πολλές υποσχέσεις με την εικόνα του. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του “Sportime”, υπάρχει και ο αντίλογος. Ο 19χρονος είναι εξαιρετικό ταλέντο και δείχνει ότι θέλει να προσφέρει, αλλά την Κυριακή, αναμένεται να πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στην επαγγελματική του καριέρα. Κάτι που μπορεί να προσδώσει κάποια πίεση σε εκείνον, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει περιθώρια για… δοκιμές, καθώς ψάχνει ακόμη την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας τέσσερις… άκαρπες προσπάθειες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sportime, την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, ο Περέα θα παίξει το πρώτο του ματς βασικός ως επαγγελματίας. Κι εφόσον δεν υπολογίζονται Βέργος, Καμπετσής, θα ήταν καλό να υπάρχει κάτι πιο δοκιμασμένο πίσω από τον Μακέντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments