Αθλητισμός

Ίντερ: Ο κύριος Κόντε… ξέρει! (vid)

Ίντερ: Ο κύριος Κόντε… ξέρει! (vid)
Ίντερ: Η πιο πειστική έκδοση των "Νερατζούρι" προχωράει ακάθεκτη στη Serie A, με τον Αντόνιο Κόντε να "σβήνει" και τα τελευταία... παράπονα.

Ίντερ: Χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός, να γίνουν δεκάδες πειράματα και να έρθουν πολλές απογοητεύσεις, μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο timing. Αυτό που “έσμιξε” τον Αντόνιο Κόντε με τη “νερατζούρι” πλευρά του Μιλάνου. Ο άλλοτε κόουτς της Γιουβέντους, ο οποίος είχε -κατά το παρελθόν- πικράνει την Ίντερ, ήρθε για να την επαναφέρει στην κορυφή. Ένα challenge το οποίο έφερε προβληματισμό σε πολλούς fans, καθώς ο κύριος Κόντε, είχε καθίσει στον πάγκο των απέναντι. Πλέον, εάν κάποιος έχει να πει οτιδήποτε κακό για τον Κόντε, μάλλον αντιμετωπίζει πρόβλημα. Καθώς μετά από καιρό, η Ίντερ φαίνεται πιο πειστική από ποτέ. Πιο έτοιμη από κάθε άλλη φορά για να θέσει εμπόδια στην κυριαρχία της Γιουβέντους.

Το βράδυ της Τετάρτης, το γκολ του Ντ’ Αμπρόζιο έφτανε και περίσσευε για να ριχτεί στο… καναβάτσο και η Λάτσιο (1-0). Μετά από πέντε αγωνιστικές, η ομάδα του Κόντε προελαύνει, απολαμβάνοντας το απόλυτο “5 στα 5” στη Serie A και προσπαθεί να βολευτεί από τώρα στην πρώτη θέση, με 15 βαθμούς, έναντι 13 της Γιουβέντους και 10 της Αταλάντα. Το πρότζεκτ του Κόντε, κάποια στιγμή θα πετύχει. Το θέμα είναι το πότε. Διότι ο Ιταλός αλενατόρε είναι μάστορας στο να επαναφέρει στην τάξη συλλόγους που χρειάζονται την πειθαρχία. Φάνηκε και στην Τσέλσι, πάει να φανεί και στην Ίντερ. Έγινε και στην Εθνική Ιταλίας.

Κι αν η Νάπολι συνεχίζει τα στραβοπατήματα, η Γιουβέντους και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έπειτα από καιρό, δεν αγχώνονται τόσο κοιτώντας προς τον ιταλικό Νότο. Αυτή τη φορά, ο κίνδυνος μπορεί να έρθει από τον Βορρά και το Μιλάνο.

Η κυριαρχία της Μεγάλης Κυρίας, φαίνεται ότι απειλείται από μια πόλη που κάποτε υπερηφανευόταν για δύο σπουδαίες ομάδες, οι οποίες “βούτηξαν” στο κενό τα επόμενα χρόνια. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός για την Ίντερ, αλλά η σεζόν έχει δρόμο. Η μπάλα παραμένει στα πόδια των “νερατζούρι” και του Κόντε. Κι εμείς, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε με αγωνία την Serie A, η οποία σαν να κερδίζει ορισμένα κομμάτια από τη χαμένη της λάμψη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments