Αθλητισμός

Μανόλο Χιμένεθ: Φήμες για προσέγγιση από τον Άρη

Μανόλο Χιμένεθ: Φήμες για προσέγγιση από τον Άρη
Μανόλο Χιμένεθ: Ο Άρης φέρεται να σκέφτηκε τον Ισπανό τεχνικό, όταν ανακοινώθηκε το "διαζύγιο" με τον Σάββα Παντελίδη.

Μανόλο Χιμένεθ: Προσέγγιση του Άρη στον Ισπανό τεχνικό έγινε μετά την ανακοίνωση του… διαζυγίου με τον Σάββα Παντελίδη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας “Κόκκινος Πρωταθλητής”. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ ήταν ο πρώτος προπονητής που δέχθηκε τηλεφώνημα από τη διοίκηση του Άρη, ώστε να ανοίξουν οι συζητήσεις για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, όπως τονίζουν παράλληλα και στην Ισπανία. Εν τέλει, το φλέρτ δεν μετατράπηκε σε γάμο. Όχι λόγω άρνησης του Χιμένεθ, ο οποίος σκέφτηκε την προοπτική του Άρη, αλλά λόγω οικονομικού. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει ότι το συμβόλαιο των 500.000 ευρώ που ζήτησε ήταν απαγορευτικό για τον Άρη.

Πως ο Ιντέγε κατέληξε στον Άρη

Ο Μπράουν Ιντέγε προτάθηκε στον ΠΑΟΚ την περίοδο που οι πρωταθλητές έψαχναν παίκτη για την κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε ούτε για τους «ασπρόμαυρους». Κερδισμένος από αυτή την ιστορία βγήκε ο Άρης που έκανε κίνηση και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του. Λίγους μήνες μετά οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με την επιλογή τους.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις του έμπειρου σέντερ φορ δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από πολλές ομάδες. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, κορυφαία ομάδα της Τουρκίας τον παρακολουθεί στενά και δεν αποκλείεται να κάνει κάποια κίνηση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Βέβαια για να γίνει μια τέτοια μεταγραφή θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο Άρης που έχει τον παίκτη δεμένο με συμβόλαιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments